regnskapsbyrå løsninger HRM

Abacus er Årets Partner HRM hos Visma!

Forrige uke deltok vi på Visma Summit, en fantastisk dag med 700 mennesker fra Visma og deres forhandlere. Visma All-Stars 2019 ble kåret, og vi er overlykkelige over å være vinner av prisen Årets Partner HRM! Vi tok en prat med vår egen Marita Langhol, for å høre hva som ligger bak suksessen.

Først og fremst, gratulerer så mye med prisen, Marita! Vi må vel nesten spørre; hva du føler nå? «Tusen takk for det! Jeg er veldig stolt over at Abacus ble kåret til den beste HRM partneren i Visma sin partnerkanal! Det er mange flinke Visma-forhandlere innen dette segmentet, så denne prisen henger høyt. For meg personlig er HRM og Lønn et «hjertebarn». Det er også et område det satses stort på hos både Visma og oss, og kanskje fremtidens viktigste skytjeneste for ansatte som jobber i administrasjonen», forteller Marita.

Mye arbeid internt

Fortell litt om jobben som er gjort internt for å komme hit? «Det er masse arbeid som ligger bak kåringen. Vi har blant annet jobbet knallhardt for å få på plass gode implementeringsplaner i organisasjonen. Disse skal sikre leveransen av det skybaserte lønnssystemet Visma.net Payroll. Vi har også hatt stor fokus på opplæring og kompetanseheving, og har fått på plass et utrolig dyktig team i Abacus! Når vi oppnår en fantastisk onboarding NPS på hele 75, er det tydelig at fokuset gir resultater. I tillegg har vi en glimrende salgsavdeling som har gjort en strålende jobb med å flytte kunder ut i skyen, også innen Lønn og HRM.»

Apropos dyktig team, så sitter vi like ved Line Thorsen, én av våre lønnsrådgivere. Vi benytter anledningen til å høre hva hun tenker er grunnen til den høye tilfredsheten hos dem som flytter over i skyen: «Jeg tror mange av kundene opplever at det er litt skummelt å gå over til skyen. Vi forsøker å være der for dem hele veien. Helt fra salg til de er i drift. Det er utrolig viktig med god oppfølging i denne prosessen, og at vi som rådgivere også er stødig i faget. Ikke bare løsningen. Jeg må også få berømme Visma som leverandør, de har stilt opp i mange av casene våre», avslutter Line.

Veien videre

Så, hvor går veien videre, Marita? » HRM er et av de største og viktigste satsingsområdene til Visma i det neste 10-året. Blant annet er Visma straks klar med et API på Visma.net Payroll. Det betyr at vi kan tilby mer effektive løsninger for våre kunder, gjennom integrasjoner til andre systemer. Internt skal vi selvfølgelig fortsette jobben med å utvikle HRM-området, og sørge for å levere enda bedre løsninger i markedet. Vi ønsker å være den foretrukne skyleverandøren, og ha de mest fornøyde kundene. Og ikke minst, vi vil fortsette å være Visma sin beste partner innen HRM!» avslutter Marita beskjedent.

Årets Partner HRM

Prisen for Årets Partner HRM ble utdelt på den årlige Visma Summit. 700 personer fra Visma og partnerkanalen var samlet på Moxy til en dag med kompetanseheving og mingling. Dagens program ble avsluttet med premieutdeling, Visma All-Stars. Vinnerne, som er både enkeltpersoner og bedrifter i partnerkanalen, får delta i Visma sitt All-star program, inkludert en tur til St.Petersburg. Begrunnelsen som ble gitt for kåringen av årets HRM-partner var som følger:

«Årets HRM partner igjennom hele 2019 hatt et sterkt bidrag og engasjement inn i våre kundeaktiviteter. Partneren har i løpet av de siste årene bygd opp et sterkt og kompetansetungt miljø rundt Visma sine HRM tjenester, dette ligger til grunn for deres imponerende salg og leveranseresultater. I 2019 hadde partneren et onboarding NPS resultat på hele 75, på Visma.net Payroll, som er et utrolig sterkt resultat. Samtidig var de den partneren som solgte flest kontrakter i 2019 på samme løsning. Årets HRM partner er Abacus!»

Har du lyst til å snakke om skybasert lønn med oss? I så fall inviterer vi gjerne på en kopp kaffe og en hyggelig prat! Du finner vår kontaktinformasjon her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.