smartdok

Abacus forsterker sitt samarbeid med SmartDok

Abacus og SmartDok vil sammen styrke tilbudet av skyløsninger og digitale verktøy for bedrifter innen blant annet bygg- og anleggsbransjen.

SmartDok, en del av Visma, er landets mest brukte løsning i bygge- og anleggsnæringen. Løsningen består av moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer.

Gjennom dette samarbeidet, vil kunder kunne dra nytte av integrerte løsninger som forenkler arbeidsflyten. For eksempel, ved å kombinere SmartDoks funksjoner for prosjektstyring med våre løsninger innen økonomi, kan bedriften din oppnå en mer effektiv håndtering av sine daglige prosesser.

Vår produktsjef på ERP, Ole Magne Bøtun Nakken, gleder seg over mulighetene partnerskapet gir:

– Kombinasjonen av bred kompetanse og lokal nærhet gir vi våre kunder merverdi og trygghet. Med SmartDok i verktøykassen får vi levert skreddersydde bransjeløsninger som henger sammen med både lønn og regnskap!

Partneransvarlig i SmartDok, Knut Leo Abrahamsen, ser fram til samarbeidet:

– Integrasjon fra SmartDok til Visma.net og Visma Payroll og utvikling av nye systemer er et svært viktig kontaktpunkt mellom oss, der vi kan bidra til felles kraft fremover.

Vil du høre mer om løsningen?

SmartDok sammen med Abacus gir deg en sømløs hverdag. Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.