Alta

Abacus fortsetter satsingen i nord – nå også i Alta

For snart to år siden startet vi i Abacus opp en egen avdeling i Tromsø. I dag sitter det tre personer på kontoret der, og de er stadig på utkikk etter å utvide kundeporteføljen lengre nordover.

Deler av denne artikkelen er hentet fra Kronstadposten.

– Vi har én elektrikerbedrift i Alta i vår kundeportefølje, og minst én bedrift til på vei inn. Vi jobber med kunder over hele landet og ser stadig etter muligheter til å utvide lengre nordover. På Tromsø-kontoret drifter vi egentlig to avdelinger, da vi både håndterer de nordnorske kundene våre og har det tekniske ansvaret for alle entreprenørkundene ellers i landet, forteller avdelingsleder Håkon Ødven.

Han er selvsikker, og klar på at det finnes gode muligheter i nord.

– Det er helt klart rom for å utvide, også utenfor Alta. Våre kunder kommer endte fra de gamle jordbaserte løsningene eller fra konkurrenter som også driver med skybaserte løsninger. Heldigvis er vi ekstremt dyktige på det vi holder på med, slik at de som kommer over til oss blir værende.

Kjenner bransjen

Et av Håkons største fokusområder er løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Han står nemlig også som produktansvarlig for våre Contracting-systemer. Han forteller at nøkkelen ligger i at de ansatte selv har erfaring fra bransjen.

– Programvaren vår er fantastisk, men hovedårsaken til at vi lykkes er fordi vi bare har ansatte som selv har arbeidet i bransjen. Hvis man ikke har yrkesbasert kompetanse i tillegg har man ingen sjanse til å levere den kvaliteten og kompetansen som trengs. Vi er alltid på jakt etter de som vet hvor skoen trykker og vet hva kundene våre ikke ønsker å kaste bort mer tid på, sier han, og legger til:

– La oss si at man får inn 50 ordre samtidig på fem ulike prosjekter, da må man ha full kontroll og man må ha en konsulent hos oss som vet nøyaktig hva det er kunden står i. Alle vet hvor ille det kan bli om man ikke har kontroll. Man må vite opp ned på en hammer, for å si det på den måten.

Nylig samlet alle contractingkonsulentene seg på en to dagers samling for å bygge ytterligere kompetanse.

– Vi blir nok nødt til å samle spesielt disse konsulentene litt oftere i tiden fremover, da utviklingen går så fort og det hele tiden kommer ny funksjonalitet, sier Håkon.

Våre Contracting-systemer

Contracting NXT er vår nyeste løsning for håndverksbransjen. Med dette systemet samler du alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Du kan lese mer om løsningen her.

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

Usikker på hvilket system som passer best for din bedrift? Eller lurer du på mer om hvordan det faktisk fungerer? Kontakt Håkon på hakon.odven@abacus-it.no eller på tlf. 466 44 333!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.