Equity

Abacus inngår et samarbeid med Equity

Vi inngår et samarbeid med Equity om en automatisert tjeneste for fakturaoppfølging og inkasso for våre Unimicro-kunder. Kundene får nå muligheten til å benytte seg av markedets beste løsning for automatisert fordringsinnkrevning!

Equity tilbyr en løsning for automatisert oppfølging og inkasso av fakturaer, integrert med Unimicro:

  • Uendret prosess: Fortsett å fakturere, kreditere og bokføre i Unimicro som før.
  • Synkronisering: Equity oppdaterer data fra økonomisystemet deres flere ganger daglig.
  • Tilpasset oppfølging: Skreddersyr betalingsoppfølging for hver kunde, med mål om betaling før inkassostadiet.
  • Kundeportal: Gir kundene tilgang til en portal med all relevant informasjon som saldo og fakturahistorikk, for å klargjøre eventuelle utestående beløp.
  • Overvåkning: Inkluderer en applikasjon for Unimicro, slik at dere kan holde øye med hele prosessen for betalingsoppfølging.

Interessert i tjenesten? Bestill den direkte på Uni sin integrasjonsside her.

Spørsmål eller behov for mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Om Equity:

Ved å bruke Equity kan man minimere tiden man bruker på innfordring og tilpasse oppfølgingen etter deres behov. De fokuserer på rask betaling ved å gi god informasjon til debitor. Ofte skyldes ubetalte fakturaer glemsel eller at kunden ikke har mottatt fakturaen. Equity adresserer dette ved å sende vennlige betalingspåminnelser eller kontoutskrifter, ofte med en kopi av fakturaen, for å holde kunden informert på en positiv måte. Dette styrker kunderelasjonene og bidrar til positiv forretningsutvikling.

Deres tilpassede løsninger møter slike behov med mål om å hjelpe med å få betalt raskere og spare tid, samtidig som de opprettholder høy kvalitet og troverdighet i innfordringsprosessen. Equity lar brukeren tilpasse kundeoppfølgingen etter behov, og gir muligheten til å administrere hvilke kunder som ikke skal purres eller som trenger mer tid til betaling.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.