årets visma partner

Årets Visma Partner 2021!

Abacus IT AS har i en årrekke vært en av landest største Vismapartnere. Da Visma økte trykket på sine på skytjenester i 2012, gikk Abacus IT i front og starten reisen ut i skyen med sine kunder. Det har vært en fantastisk reise – og nå, 10 år etter, ser vi hvilken merverdi dette har gitt for alle parter. I år vant Abacus hele 3 av 6 mulige priser på årets Visma Partner Kick Off, hvor Visma hyller de partnerne som har utmerket seg. Abacus dro hjem følgende priser:  

  • Årets Visma Partner 2021 
  • Årets Partner  Visma.net Severa 
  • Årets Partner  Visma.net Payroll (3. året på rad) 

Juryens begrunnelse 

Prisene ble delt ut av Administrerende direktør i Visma Software, Øivind Larsen, og Head of Customer Success, Julie Grønlund. Den gjeveste prisen, Årets Partner 2021, ble gitt med følgende begrunnelse:  

Årets Visma Partner 2021 er rett og slett best på det meste 

Prisen som Årets partner tildeles den partneren som kan vise til aller høyest vekst i sin kundeportefølje på skytjenester. Vinneren har en dedikert og målrettet Visma-satsning. De er resultatorientert, er opptatt av sine ansatte og ikke minst sine kunder. De har også evnen å raskt adoptere Visma sin retning og går virkelig hand i hand med Visma på denne ekspedisjonen. 

Vinneren i år er soleklar, det er den partneren som samlet sett gjør det best på alle områder, men de har også isolert gjort det veldig bra på alle innenfor både ERP, HRM og BI.  

De er beviset på at en partner kan lykkes på flere områder, skape god vekst og ikke minst samtidig skape gode kundeopplevelser.  

Veksten er skapt som følge av kombinasjon synlighet, egen markedsføring og salgsaktiviteter og et tett og engasjert samarbeid med Visma. Med en fantastisk god ledelse, dyktige rådgivere i alle ledd, viser de at de rett og slett er best i alt. Dette er en partner som har jobbet metodisk og målrettet over flere år, og i år stikker de for aller første gang av med den gjeveste prisen. Ikke nok med det, de ble også kåret til Årets Komet 2021 av SuperOffice Norge, leverandøren av den markedsledende CRM løsningen SuperOffice. 

Fullt fokus fremover 

-Dette var virkelig moro! På vegne av alle våre ansatte er vi mektig stolte og glade for disse prisene! Samtidig gir det en veldig motivasjon til å gi det lille ekstra også videre fremover. Abacus har det siste tiåret hatt et uttalt mål om å skape trygge skyreiser for våre kunder. Dette viser at fokus, hardt arbeid og besluttsomhet gir resultater.

Vi nyter også godt av vårt regnskapskontor, Abacus Ratio,  som har høy faglig kompetanse og et utrakts engasjement for skyløsninger og gode kundeopplevelser, sier Daglig leder i Abacus IT, Sven R. Nilsen.  

-Jeg har stor tro på at vårt samarbeid med Visma styrkes ytterligere fremover. Vi har et felles mål om å tilby de beste skyløsningene på markedet. Rundt systemer fra Visma, bygger vi i  Abacus smarte løsninger til våre kunder. Vi har et utrolig dyktig og engasjert konsulentapparat som leverer til gull hver dag!  

Skyen er ikke fremtiden – skyen er hverdagen, avslutter Sven R. Nilsen.  

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.