sponsoravtale kristine stavås skistad

Abacus IT inngår en sponsoravtale med Kristine Stavås Skistad og Konnerud IL-Ski

Vi har gleden av å informere om at vi inngår en toårig sponsoravtale med langrennsløper Kristine Stavås Skistad, i tillegg til skigruppa i Konnerud IL. Kristine er 24 år gammel, har fem enkeltseiere i verdenscupen, tre NM-gull og en rekke gullmedaljer i diverse junior-NM og VM. - En perfekt match, er begge partene enige om. Vi har tatt en prat med Skistad og trener Lage Sofienlund.

Felles verdier

Vi i Abacus setter lokal nærhet og mennesker i fokus. Dette gjenspeiler også Sofienlunds og Skistads synspunkter. Som nevnt, inngår også Abacus en sponsoravtale med Kristines moderklubb Konnerud IL. Det settes pris på av Lage.

– Jeg synes det er kjempebra at man ser på dette som en helhet istedenfor å isolere ut og kun sponse det som trykkes i mediene. Det at dere også vil sponse moderklubben, anerkjenner dere også at Kristine også har vært ung i løypa til Konnerud. Hun er glad i klubben sin, og føler dermed at hun gir noe tilbake gjennom dette.

Kristine legger til:

– Det er kjempefint. Klubben betyr mye, både for meg og Lage.

Vi i Abacus er stolte av å være synlig gjennom en person som Skistad, ettersom verdigrunnlaget er så likt. Trener Lage oppsummerer det bra slik:

– Gode resultater kan skapes hjemmefra, det trenger ikke å være så fancy. Det er en trend at man sentraliserer, både hos oss og dere. Det at man tør å gå motstrøms og tror på den lokale forankringen er gøy. Begge ønsker jo også å oppnå gode resultater med det.

En spesiell klubb

Kanskje utypisk i toppidretten generelt, er både Skistad og Sofienlund aktive trenere hos de yngste i skigruppa til Konnerud IL. Kristine er også ofte med barna og trener. Det ser ut til å ha en positiv effekt på engasjementet i klubben.

– Det er en fin greie her på Konnerud, vi gir litt og tar litt. Det er et fint miljø å være en del av. Jeg håper og tror de yngste synes at det er morsomt at jeg er med og trener med de. Da jeg var liten, så jeg opp til de gode og synes slikt var veldig stas. Vi skal ha en sommerskiskole der jeg skal være med som trener for de yngre. Det gleder jeg meg til.

Lage ser verdien av å ha Kristine med som aktiv i bredden i klubben.

– Hun har en formidabel påvirkning. Kristine er fortsatt den samme jenta, men har en høy stjerne. Hun er jordnær og vennlig med barna, og det er jo en veldig fin greie.

Han drar frem et tydelig eksempel.

– I dag var det idrettsdag på skolen her nede, samtidig som Kristine trente. Da var det helt Kollen-stemning her. Alle heiet hun fram. Det skaper en rollemodellkraft som vi må bruke på en god måte.

Trygghet i hverdagen

Kristine har, som kjent for mange, sagt nei til landslaget og fortsetter å satse privat, og skal denne sesongen representere Konnerud IL med Sofienlund som trener. Det å skulle satse privat uten støtte gjennom landslaget, har sine kostnader. Dermed er Skistad helt avhengig av sponsorer for å fortsatt kunne satse skikkelig.

– I dette yrket tjener man ikke penger før man skaper gode resultater i skiløypa, så dette skaper en forutsigbarhet og trygghet uavhengig av resultater. Hun trenger da ikke å bekymre seg for å handle mat eller betale regninger, sier Lage, og legger til: – En annen effekt det har for henne er at det er en anerkjennelse at et firma ønsker å samarbeide med henne. Det bygger selvtillit.

Kristine på vei mot toppen

Denne sponsoravtalen varer helt frem til Ski-VM i Trondheim i 2025, hvor Kristine har store ambisjoner om å gjøre det bra.

– Jeg ser fram til det og har fokus på å utvikle meg hele tiden. Jeg bruker først og fremst tiden nå på sommeren til å stå best mulig rustet nå til vinteren, men jeg har det i tankene.

Da vi spurte om Kristines målsetning, kan man tolke svaret som både simpelt og vanskelig, nemlig «å bli best». Det er nok enklere sagt enn gjort, men med Kristines ferdigheter og mentalitet er det slettes ikke umulig.

– Jeg er ikke fornøyd med å bli slått. Det er ingen hemmelighet det. Det ville vært rart å ha ambisjoner om å bli nummer 10.

Trener Lage er enig med Kristine.

– Det handler om å vinne. Det er det som driver oss, og det er det vi vil. For å få til det, handler det om å flytte fokuset på hva det er som skal til for å vinne. Fokuset er å jage de optimale prestasjonene i konkurranse, men det å vinne er jo resultatet man vil ha.

Fornøyd markedssjef

Eirik Wentzel Jensen, markedssjef i Abacus, er naturlig nok veldig fornøyd med avtalen.

– Dette er en avtale vi har jobbet med noen måneder og som passer veldig godt for både Kristine og Abacus. Som Lage helt riktig oppsummerer det, så har vi mange felles verdier som gjør at dette samarbeidet passer som hånd i hanske. For oss var det helt naturlig å støtte både Kristine på vei mot toppen, men også å støtte bredden, som tradisjonelt har vært vårt fokusområde. I tillegg er det veldig inspirerende å se hvor godt Lage og Kristine bidrar med så mye tilbake til barn og unge i Konnerud. Samtidig er det anerkjennelse at en av verdens beste sprintere, i nasjonalsporten langrenn, ønsker å samarbeide med oss.

Skistad skal eksponere Abacus-logo på landslagsdrakt, konkurransedrakta til Konnerud IL og på treningsklær.

Vi gleder oss til å følge Kristine på veien mot Ski-VM i Trondheim i 2025, men før den tid er det mange konkurranser som skal gås, og alle i Abacus-familien heier på deg!

 

Les mer om Kristine Stavås Skistad her:Kristine Stavås Skistad – Wikipedia

Les mer om oss her: Om oss – Abacus IT (abacus-it.no)

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.