R2IT oppkjøp

R2IT i Sarpsborg kjøpes av Abacus IT

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger, gjennom oppkjøp av R2IT AS. De ansatte i R2IT blir nå en del av Abacus og flytter inn på avdelingen i Son.

R2IT øker teknisk rådgivning

Daglig leder i Abacus IT, Sven R. Nilsen, er naturligvis veldig fornøyd med oppkjøpet. Historisk sett har Abacus hatt flest rådgivere innenfor ERP, men oppkjøpet gjør at Teknisk for øyeblikket har flere.

– R2IT gir oss et bredere produktspekter, noe som vil komme kundene våres til gode. I tillegg har de også god kompetanse på anbud, som vil åpne nye dører for oss.  

Trygghet for kundene

For R2IT sine kunder vil dette gi trygghet i form av en stor aktør som Abacus IT som samarbeidspartner. Kundene trenger ikke lenger å forholde seg til løsninger fra flere leverandører og kan samtidig nyte godt av det store kompetansemiljøet Abacus tilbyr.

Abacus IT leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro, og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Likevel er det menneskene som er deres aller viktigste ressurs.

Om Abacus IT

Abacus IT er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn, CRM og prosjektstyring, med fokus på skybaserte løsninger. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger. Løsninger som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt. Konsernet vil nå ha 110 ansatte. Hovedkontoret ligger i Son, og har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Verdal, Drammen, Ålesund, Tromsø og Kristiansand.

Kontaktinformasjon

Kunder av R2IT vil allerede nå få tilgang til Abacus sitt kundesenter ved å henvende seg til support@abacus-it.no eller tlf 4000 1850.

Kontaktinformasjon: Johnny Gravfort: mob 478 07 777, e-post: johnny@abacus-it.no /
Sven R. Nilsen: mob 416 78 850, e-post: sven@abacus-it.no

 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.