Direct IT Øyvind

Direct IT i Kristiansand kjøpes av Abacus IT

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger i Kristiansand, gjennom oppkjøp av Direct IT (Direct AS). Daglig leder i Direct, Øyvind Sørøy, blir nå en del av Abacus sin avdeling i Kristiansand.

Rent praktisk foregår dette ved at Abacus IT AS kjøper 100% av aksjene i Direct IT. Endelig fusjon blir gjort så snart det er mulig.

Trygghet for kundene

For Direct IT sine kunder vil dette bety trygghet i form av å ha en stor aktør som Abacus IT, som samarbeidspartner. Kundene slipper nå å forholde seg til løsninger levert av flere ulike leverandører, og kan samtidig nyte godt av det store kompetansemiljøet Abacus tilbyr.

Abacus IT leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro, og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Men det er menneskene som er deres aller viktigste ressurs.

Kontaktinformasjon

Kunder av Direct IT vil allerede nå få tilgang til Abacus sitt kundesenter ved å henvende seg til support@abacus-it.no eller tlf 4000 1850. Ved behov for direktehjelp av Øyvind, send henvendelsen til support@abacus-it.no og merk henvendelsen med «Øyvind Sørøy».

Kontaktinformasjon Øyvind: mob 45 10 70 95, e-post: oyvind@abacus-it.no
Kontaktinformasjon Avd.leder i Kristiansand, Jostein Gjerde: mob 950 84 559,
e-post: jostein@abacus-it.no

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.