IT:avdelingen

Abacus kjøper IT:avdelingen i Rogaland

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger i Rogaland gjennom oppkjøp av IT:avdelingen. Sammenslåingen fører til en styrket omsetning og en økning i antall ansatte fra 4 til 11 i Rogaland.

Totalt har Abacus IT har nå over 70 ansatte fordelt på 8 lokasjoner, med en forventet omsetning på 120 MNOK kroner.

Ønsker å satse i Rogaland

— Vi er en landsdekkende bedrift med lokale røtter, og har stor tro på potensialet i regionen. Med oppkjøpet av IT:avdelingen ønsker vi å fortsette vårt arbeid med å bidra til vekst i form av et økt tilbud av produkter og tjenester, sier Jostein Gjerde, Avdelingsleder i Abacus IT Rogaland. 

Han legger ikke skjul på at selskapet nå bedrer sin posisjon som en totalleverandør innen IT, økonomi, logistikk, prosjektstyring og HR i regionen.

— I tillegg til å være en av Visma sine største partnere, vil vi nå bli en komplett IT-partner for bedrifter.  Vi vil være enda bedre rustet til å hjelpe lokale bedrifter å øke effektiviteten og lønnsomheten, sier Gjerde.

Daglig Leder i IT:avdelingen, Christian Størksen, er enig og ser kun fordeler med å tre inn i et større firma. Både for ansatte og eksisterende kunder.

— Våre kunder slipper nå å forholde seg til løsninger levert av ulike leverandører. Sammen med Abacus IT vil vi kunne tilby helhetlige løsninger, tilrettelagt for sømløs samhandling i skyen. Våre ansatte vil bli en del av et større kompetansemiljø, og få mange nye kolleger på landsbasis, sier Størksen.

Skaper flere arbeidsplasser

— Vi ønsker å bygge et av landets beste fagmiljøer og satsingen vår krever at vi trenger flere ansatte, forteller Gjerde, som allerede er i gang med jakten på nye kollegaer.

Abacus IT leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Men det er menneskene som er deres aller viktigste ressurs.

— Lokal nærhet gir bedre relasjoner og økt kjennskap til næringslivet. Både vi og IT:avdelingen har vært i drift i over 20 år i Sandnes, og har lang fartstid. Nå ønsker vi å vise at vi vil satse i Rogaland, avslutter Gjerde.

Du kan lese mer om Abacus her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.