Teneo Data

Abacus kjøper Teneo Data

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger gjennom oppkjøp av Teneo Data. Sammenslåingen fører til en dobling av omsetning og ansatte, i tillegg til et bredere spekter av løsninger og tjenester.

Ditt digitale konsulentselskap

«Vi har lenge hatt et uttalt mål om å være et ledende konsulentselskap innenfor vår bransje», forteller Daglig leder i Abacus IT, Sven R. Nilsen. «Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger. Vårt konsept «ut i skyen», skal sørge for at våre kunder til enhver tid har de beste løsningene, levert av markedets beste konsulenter.»

Lokal tilstedeværelse gir bedre service

«Gjennom digitalisering har kundene et stadig økende tilbud av både løsninger og leverandører, og kundeopplevelsen blir enda viktigere. Vår erfaring er at de fortsatt ønsker å forholde seg til lokale leverandører, da de ønsker personlig service og raskere responstid. Enkelte vil nok hevde at vi går mot strømmen ved å øke antall lokasjoner, men vi anser lokal tilstedeværelse som svært viktig for våre kunder», sier Sven Nilsen. Gjennom oppkjøpet av Teneo Data dekker Abacus IT store deler av Sør- og Midt-Norge.

Totalleverandør av digitale løsninger

«En annen trend vi ser, er at stadig flere kunder ønsker en totalleverandør av IT-løsninger og tjenester», fortsetter Sven. «Dette ønsket har vi som mål å dekke. Med Teneo Data på laget kan vi tilby et bredere spekter av systemer og tjenester. Kundene ønsker å forholde seg til ett kontaktpunkt, og sammen med våre partnere skal vi være dette kontaktpunktet».

Teneo Data ser frem til samarbeidet

Daglig Leder i Teneo Data, Lill Hoffmann, ser frem til samarbeidet med de nye eierne i Abacus IT. «Vi er sikre på at både kunder og ansatte vil få stor glede av utvidelsen. På denne måten blir vi i stand til å tilby flere og bedre løsninger, og vi blir bedre rustet i arbeidet med å løfte våre kunder ut i skyen. Med kun aktive eiere, sikres god kompetanse og forståelse i både strategiarbeid og den daglige driften.»

Løsninger

Abacus IT og Teneo Data er begge forhandlere av programvare fra Visma Software og leverer løsninger innen ERP, lønn/HR og CRM. Oppkjøpet gjør Abacus IT til en av Visma sine største partnere i Norge.

“Abacus har vært en solid partner for Visma i mange år og det er med stor glede vi mottar budskapet om at de styrker sin posisjon i markedet ytterligere”, sier Erlend Sogn, Administrerende direktør i Visma Software. “Oppkjøpet av vår mangeårige Visma partner Teneo Data styrker konsulentselskapet Abacus sin rolle som digital rådgiver i det norske SMB markedet. «Utiskyen.no» konseptet fra Abacus øker vår markeds- og leveransekraft for nettbaserte løsninger til det beste for våre felles kunder. Vi gleder oss til å følge Abacus i tiden fremover.”

Abacus leverer i tillegg løsninger fra Microsoft, egenutviklet programvare, driftsløsninger og maskinvare. Våre erfarne konsulenter leverer rådgivningstjenester og support innenfor både system og fag.

Fornøyde kunder

«Fornøyde kunder er vår viktigste målsetting og vi er stolte av at både Abacus og Teneo Data scorer meget høyt på kundetilfredshet hos våre samarbeidspartnere», sier Sven. «Hovedgrunnen til det er dyktige konsulenter, hvor både høy kompetanse og personlige relasjoner trekkes frem. Dette vil vi selvsagt sammen jobbe aktivt videre med.»

Om Abacus IT

Abacus IT er totalleverandør innenfor IT, med fokus på skybaserte løsninger. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger. Løsninger som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt. Det nye selskapet vil ha 60 ansatte. Hovedkontoret ligger i Son, og har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Drammen, Tønsberg, Stord og Verdal. Om du vil vite mer om Teneo Data, besøk gjerne deres hjemmeside.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.