verdi trøndelag

Verdi Trøndelag i Trondheim kjøpes av Abacus

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger i Trøndelag, gjennom oppkjøp av Verdi Trøndelag AS. Andreas Paulsen, daglig leder i Verdi Trøndelag, blir nå en del av Abacus sitt team på avdelingen i Trondheim.

Unik bakgrunn

Andreas er utdannet elektriker og autorisert regnskapsfører. Han har erfaring med bruk av alle systemene vi leverer og massiv forståelse for behovet i bransjen.
– Denne kombinasjonen kunne ikke passet bedre. Hans unike bakgrunn og bransjekunnskap, kombinert med god erfaring fra forretningssystemene våre, er nesten som et kinderegg å regne, forteller Bente K. Jørgensen, Partner i Abacus IT.

Trygghet for Verdi Trøndelags kunder

For Verdi Trøndelag sine kunder vil dette gi trygghet i form av en stor aktør som Abacus IT som samarbeidspartner. Kundene trenger ikke lenger å forholde seg til løsninger fra flere leverandører, og kan dra nytte av Abacus sin omfattende ekspertise.

Abacus IT leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som VismaMicrosoftHP og Unimicro, og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Likevel er det menneskene som er deres aller viktigste ressurs.

Kontaktinformasjon

Kunder av Verdi Trøndelag vil allerede nå få tilgang til Abacus sitt kundesenter ved å henvende seg til support@abacus-it.no eller tlf 4000 1850. Ved behov for direktehjelp av Andreas, send henvendelsen til support@abacus-it.no og merk henvendelsen med «Andreas Paulsen».

Kontaktinformasjon Andreas: mob 488 88 238, e-post: andreas@abacus-it.no
Kontaktinformasjon Avd.leder i Trondheim, Adrian H. Randgaard: mob 959 32 612,
e-post: adrian@abacus-it.no

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.