Lenovo Gold Partner

Abacus tar steget opp som Lenovo Gold Partner

Det siste året har vi styrket vår satsning på hardware. Det har gitt resultater - og vi kan nå skilte med en Lenovo Gold Partner-status. Dette gir våre kunder, i tillegg til oss som forhandler, en rekke fordeler.

– Utmerkelsen viser at vi har solid kompetanse på Lenovo-produkter, og at vi har en god evne til å formidle dette til kunden, forteller produktansvarlig Per Christian Olsen.

Vårt salgsteam på hardware har jobbet hardt og målrettet det siste året, og har betydelig økt sin kundemasse. Dette vil også bli enda enklere fremover, da vårt partnerskap med Lenovo knyttes enda tettere. Per Christian trekker frem de eksklusive produktene og rabattene vi nå kan tilby våre kunder:

Dette gjør oss også enda mer konkurransedyktige på prisene i markedet. Videre får vi også tilgang til å selge produkter eller andre løsninger som kun Gold-partnere har lov til. Jeg er sikker på at vi skal klare å utnytte dette på en god måte.

Videre kan kundene også forvente en raskere supportrespons.

Som en Gold-partner vil vi ha tilgang til prioritetssupport fra Lenovo, noe som betyr raskere responstid og høyere prioritet for teknisk støtte og problemløsning.

Per Christian
Per Christian Olsen, Produktansvarlig

Lenovo er verdens største datadistributør, og tilbyr et bredt omfang av stasjonære og bærbare PC-er, tilbehør og telefoner. Gull-partnerskapet gjør at vi er på det nest høyeste nivået av partnermiljøet i deres portefølje.

Interessert?

I vår webshop finner du et rikelig sortiment av produkter tilpasset det du trenger på din arbeidsplass. Kontakt oss dersom du ønsker et tilbud eller forslag på hvordan vi kan møte dine behov.

Lenovo Gold Partner

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.