Årets Partner Business NXT

Abacus vinner Årets Partner Business NXT 2023!

Visma deler årlig ut priser til de partnerne som har utmerket seg best i ulike kategorier. Under Visma Allstars-arrangementet den 8. februar ble det det klart at vi er vinneren av prisen "Årets Partner Business NXT". Vi er så stolte!

Dette var juryens begrunnelse:

«Årets vinner har vist en imponerende innsats og engasjement gjennom hele 2023. De har levert caser fortløpende, og har vist en solid satsning innen alle områdene rundt Business NXT. Partneren leverer også en god miks av kunder – alt fra pilotering, enkle overganger, komplekse logistikkhåndteringer, AO og Contracting NXT. Dette er ikke bare den partneren som har flest fakturerbare kunder, men også den partneren som har gått live med flest caser gjennom 2023. Det er ekstra hyggelig å se hvordan de raskt fikk effekt av interne omprioriteringer, som ga en enorm effekt mot slutten av 2023. Med tidenes innspurt i en ekstremt tøff konkurranse er det en glede å utrope Årets Partner Business NXT til Abacus IT!»

Vår ERP-direktør Bente Jørgensen var naturligvis veldig glad for utmerkelsen.

«Akkurat denne prisen er jeg veldig stolt av. Det er et synlig bevis på at Abacus alltid er først med det siste. Man må investere for å få noe igjen, og vi er raske til å henge oss på når det kommer nye produkter. Da Business NXT ble lansert så sto vi klare alle mann. Det som gjør dette ekstra moro er at det er et resultat av et målrettet samarbeid i hele gruppa vår gjennom året – med en knallsterk sluttspurt. Jeg er stolt av dere alle!»

Å vinne slike priser betyr svært mye for oss i Abacus. Vi vil takke alle våre kunder som gir oss muligheten til å gjøre det vi elsker; nemlig å forenkle IT-hverdagen til bedrifter. Siden vi tok steget opp som en offisiell partner i 2013, har vi sammen med Visma og våre kunder stadig funnet frem til nyere og bedre løsninger for for alle parter. Denne prisen er et resultat av hardt arbeid, dyktighet, tillit og nytenkning.

Vi takker Visma Software for tilliten og samarbeidet, og vi regner med at vi sammen får et godt og innholdsrikt år i 2024 også!

Om Business NXT

Business NXT er Vismas nyeste ERP-løsning, der man har tatt med det beste fra Visma Business og fraktet det opp i skyen. Systemet er utviklet for å håndtere et større volum av transaksjoner, og høyt antall brukere og klienter. Det er et helhetlig og automatisert system som også tilrettelegger for manuell bokføring, slik at du kan jobbe med flere selskaper samtidig – uten å hoppe mellom ulike systemer. Les mer om hvordan Business NXT kan forenkle hverdagen din her!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.