Blogg

Bulder Verksted går for lønn i himmelen

Bulder Verksted ønsket å effektivisere driften gjennom digitalisering. De ønsker å oppnå forenkling av arbeidsprosesser og mulighet til å kunne kutte kostnader. På lønn benyttet de Huldt & Lillevik, og et tiltak var å skifte til et skybasert lønnssystem. Vi tok en prat med konsernsjefen i Bulder Verksted, Roger Langhelle.

Om Bulder Verksted

– Bulder Verksted er en frittstående verkstedskjede bestående av 11 verksteder over hele landet, forteller Roger. – Vi var tidligere et statseid selskap gjennom Mesta. Men for fem år siden gikk vi over til å bli et privat selskap, og er nå heleid av Tertnes Holding. Vi har 120 ansatte og omsetning på 160 MNOK. Hovedkontoret er i Bergen og vi er 5 ansatte i administrasjonen.

– Vi leverer verkstedstjenester til både privatmarkedet og bedriftsmarkedet (lastebil og anleggsmaskiner). Vi har faste avtaler med store entreprenører som Mesta, Presis vegdrift og Ragn Sells. Vårt fortrinn er kort responstid. Vi fikser bilen din på dagen. Fleksibilitet er en viktig faktor for oss, og godt innarbeidet hos alle ansatte. Selv med fulle ordrebøker, vil vi alltid forsøke å få prioritert hastetilfeller, smiler han.

Hvorfor Visma.net Payroll?

Da Victoria W. Sælemyr fra Abacus kom i kontakt med Roger, var han allerede i prosess med en leverandør av et annet lønnssystem. Så hvorfor endte valget på Visma.net Payroll?

– Vi har tidvis mye reising. Vi reiser gjerne i en gruppe på 3-4 personer, og er borte en ukes tid. Det var et stort ønske å effektivisere timeføring og reiseutlegg, forteller Roger.

– Systemene var egentlig ganske like med tanke på at de begge var skybaserte og med den fleksibiliteten det gir. Forskjellen var Visma sin løsning for håndtering av reiser og utlegg. Med Visma.net Expense kan ta bilder av kvitteringer og kaste dem. Det blir enkelt å håndtere reiseregninger, både for ansatte og godkjennere, avslutter Roger.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Roger og Bulder Verksted! Her kan du lese mer om hva de tilbyr. Dersom du også er interessert i å effektivisere lønnsprosessen, kan du kontakte Victoria på victoria@abacus-it.no eller kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny