Comtec

Comtec AS i Bergen blir en del av Abacus IT

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger, gjennom oppkjøp av Comtec AS. De ansatte i Comtec er nå en del av Abacus og har flyttet inn på avdelingen i Bergen.

– Det er en stor glede at Comtec blir en del av Abacus. Dette styrker vår tekniske satsning på Vestlandet og i Bergen betydelig. Avdeling Bergen blir med gjengen fra Comtec vårt største avdelingskontor. Jeg ønsker nye kunder og ansatte hjertelig velkommen på laget!

Det sier vår konsernleder, Sven R. Nilsen. Han forteller at fusjoneringen vil gi Abacus et bredere produktspekter, da Comtec bringer med seg en stor kompetanse på Microsoft-løsninger og sikkerhet. Selv om dette også kommer Abacus til gode, vil Comtec sine kunder merke en forskjell i en positiv retning.

– Dette vil gi trygghet i form av at de får en stor aktør som Abacus IT som samarbeidspartner. Kundene trenger ikke lenger å forholde seg til løsninger fra flere leverandører og kan samtidig nyte godt av det store kompetansemiljøet Abacus tilbyr.

– Dette blir bra!

Tidligere daglig leder i Comtec, Thomas Sørensen, går nå inn som avdelingsleder i Bergen. Han ser stor nytte i at de får bli en del av Abacus, og mener, i likhet med Sven, at kundene ikke trenger å bekymre seg.

På kort sikt skal ikke Comtec sine kunder merke stor forskjell. På litt lengre sikt gleder vi oss voldsomt til å kunne tilby flere og innovative tekniske løsninger, samt en bedre og utvidet support-desk. Nå får vi også med oss Abacus sin velrennomerte kompetanse og produktportefølje innen ERP og fagsystemer. Vi kan nå tilby flere løsninger og sy dem enda bedre sammen. Dette blir veldig bra.

Han ser frem til å bli en del av miljøet.

– Abacus har et varmt og godt DNA. De er fagspesialister og stolt av det, samtidig som de er varme og gode mennesker. Vi ser også at de er gode på rutiner, er ryddige og tydelige. Det virker som et godt sted å være.

Thomas og gjengen hans har allerede flyttet inn i lokalene i Bergen, og har rukket å bli kjent med folkene på kontoret der. Han har kun positive ting å si om dem.

– For en gjeng. Vi ble veldig godt tatt imot, og integrert med gjengen fra dag én. Vi tar av oss hatten for et fantastisk arbeidsmiljø. I tillegg ser vi at de har en dyp fagkunnskap og forståelse for hva bedrifter står i av digitale utfordringer. Dette blir bra. Vi gleder oss til å delta og bidra på denne digitale reisen!

Om Abacus IT

Vi er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn, CRM og prosjektstyring, med fokus på skybaserte løsninger. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger, som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt. Konsernet vil nå ha drøye 122 ansatte. Hovedkontoret ligger i Son, og har vi avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Verdal, Drammen, Ålesund, Tromsø og Kristiansand.

Kontaktinformasjon

Kunder av Comtec vil allerede nå få tilgang til Abacus sitt kundesenter ved å henvende seg til support@abacus-it.no eller tlf 4000 1850.

Kontaktinformasjon: Thomas Sørensen: mob 908 78 008, e-post: thomas.sorensen@abacus-it.no / Sven R. Nilsen: mob 416 78 850, e-post: sven@abacus-it.no

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.