Sven 2022

2022: FOR et år det har vært!

Artikkelen er skrevet av Sven Runar Nilsen, Daglig Leder i Abacus IT

Fy flate for et år vi har hatt! Det har skjedd så mye spennende. Ved starten av 2022 manglet vi en lokasjon på Sørlandet. Kristiansand kom i august, sammen med Sølvi Loftenes. Endelig ble vi landsdekkende! De nye lokasjonene fra i fjor, Tromsø, Bodø og Ålesund, har satt seg og blitt en del av Abacus-familien. Vi har også fått 6 nye kollegaer og teller nå over 80 ansatte. Omsetningen fortsetter å øke med 20%. Sammen skaper vi vekst!

Spennende prosjekter i 2022

Vi har gjort mange spennende prosjekter. Et av dem er satsning på Microsoft sin Power Plattform. Vi har laget Power Apps (datafangst/registrering på mobil) og bruker Power BI for rapportering og et rammeverk som pakker inn data fra skytjenester til vårt datavarehus. Det gir muligheten for rapporter og dashbord på tvers av applikasjoner. Rapportering blir en lek! Vi har også utviklet Avare sammen med Unimicro, som er vår egen logistikkløsning i skyen.

100 kunder ut i skyen

Totalt har vi flyttet over 100 kunder ut i skyen i 2022. Neste år blir det flere! Vi er spesialister på kundetilpassede skyreiser. I Visma-verden er vi helt i front på skyleveranser når det gjelder de fleste løsninger: Payroll, Severa, Visma.Net og Visma Business NXT. Det skal vi fortsette å være inn i fremtiden.

Hva skjer neste år?

Vi skal styrke avdelingene våre. Hvorfor gjør vi det? Vi tror på lokal nærhet til våre kunder. Vi har et landsdekkende konsulentapparat med spisskompetanse på Visma, Uni og Microsoft sine løsninger. Det kommer helt sikkert nye produkter i vår portefølje også, og vi vil få mer enn 10 nye kollegaer.

Sammen vil vi fortsette å skape merverdi for våre kunder, gjennom kompetanse, engasjement og lidenskap. 2023 blir mulighetenes år!

Lyst å prate om skyreisen? Vi vil gjerne høre fra deg!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.