Blogg

Full kontroll på logistikkprosessen med Visma.net Logistics

Stig Torp er en viktig del av vårt Visma.net team. Han har tidligere jobbet med logistikk hos flere store selskaper, og har høy kompetanse innen fagfeltet. Stig har blant annet jobbet som logistikkansvarlig, i tillegg har han vært konsulent med ansvar for å sette opp gode logistikkløsninger i kunders ERP system. Han synes Visma.net Logistics er et veldig spennende program som gir kundene muligheter for bedre kontroll på logistikkprosessen, økt fortjeneste og balansert lagerbeholdning. 

– Fordelen med Visma.net er at dette er det første 100% nettbaserte ERP systemet som også løser bedriftens logistikkbehov, og det er mulig å integrere mot andre systemer via et API. Logistikkløsningen inneholder funksjoner som ordrebehandling, innkjøp, fakturering og lagerstyring. Bedrifter kan uten problemer selge pakkeløsninger, med både lagerførte og ikke-lagerførte produkter. 

Stig jobber med å forbedre bedrifters prosesser slik at de forenkler sin egen hverdag på en kostnadseffektiv måte. I Visma.net er det store muligheter for å automatisere rutineprosesser. Dette har vært essensielt i utviklingen av systemet. – Morgendagens logistikkarbeid vil i stor grad flyttes fra ordreinnleggelse, eller ren punching, over til mer kontrollerende funksjoner. Automatikken i systemet vil ta over for repeterende manuelle operasjoner. På den måten frigjøres både tid og ressurser som kan brukes til å skape vekst og verdiskapning, forteller Stig. 

– En annen fordel med Visma.net Logistics er at brukerne kan logge seg på når og hvor som helst siden løsningen finnes i skyen. Dette er stor forskjell fra tradisjonelle ERP systemer hvor man normalt sett trenger større installasjoner på applikasjonsserver. I tillegg skjer oppdatering til nye versjoner automatisk, og man har ikke lenger behov for tidkrevende og kostbare oppgraderinger.

Stig oppfordrer alle bedrifter som har behov for et kraftfullt logistikksystem å ta en titt på Visma.net Logistics. – Systemet leverer gjennomgående høy datakvalitet slik at du til enhver tid har tilgang på oppdatert og nøyaktig informasjon. Dermed er det lettere å ta riktige beslutninger knyttet til alt fra lagerbeholdning til kontantstrøm. På den måten sikrer du også at opplysninger du gir til dine kunder rundt pris og levering er korrekt, avslutter han. 

Ønsker du å løfte dine prosesser ut i skyen? Vårt Visma.net team er klare for å hjelpe deg på reisen. I tillegg til dyktige rådgivere, har vi også et eget utviklingsteam som, blant annet, lager integrasjoner slik at andre bedriftskritiske systemer samhandler med ditt ERP system. Ta kontakt med oss i dag på tlf: 4000 1850 eller send oss en mail til salg@abacus-it.no. Dersom du vil lese mer om våre Visma.net Logistics, finner du mer informasjon og priser her.

 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny