ERP-rådgiver kontoutskrift

Guro er vår nye ERP-rådgiver

Guro Brynestad er over gjennomsnittlig glad i ku, og i å reise. Hun har jobbet som konsulent i eget foretak, men er nå glad for å dele hverdagen med kolleger i Bergen. Vi synes det er stor stas å ha fått en ny ERP-rådgiver!

Hei Guro, velkommen til Abacus! Kan du ikke fortelle litt om deg selv?  

Jeg er 32 år og kommer fra Olden, som ligger i Stryn. Der vokste jeg opp på bondegård og er nok over gjennomsnittet glad i ku. Sikkert fordi barnehagen var fjøset og mamma plasserte meg på forbrettet sammen med kuene (pedagogene), mens de melket og gjorde unna fjøsstellet. Dette har jeg virkelig hatt godt av og har vært med på å danne valg og veier senere i livet. Jeg er veldig stolt av hvor jeg kommer fra og stolt av den viljestyrken jeg har arvet fra mine foreldre. De har jobbet og virkelig stått på. Brynestad-slekten er ikke noen man skal terge på seg 😉

Nå bor jeg Sandviken, sammen med min relativt ferske samboer Simen og søsken som nabo. Er veldig glad i friluft og fysisk arbeid ute, så det brukes mye tid på vedlikehold hjemme i Olden og turer til hytten på Voss. Da slapper jeg av og nullstiller meg.

Hvordan fant en gårdsjente veien til oss?  

Etter videregående brukte jeg flere år på å reise. Da handlet det om å se mest mulig av verden! Deretter startet jeg på økonomi og administrasjon og jobbet deltid i DNB. Det var der interessen for system oppstod. Videre endte jeg opp med flere deltidsjobber for leverandører av både kasse-system, regnskap og nettverk. Det resulterte i at jeg opprettet et enkeltmannsforetak og tok på meg konsulentoppdrag for de ulike leverandørene. De siste 6 årene har det gått slag i slag.

Nå er jeg veldig glad for at jeg kan være ansatt i en bedrift med utrolig flinke kollegaer som jeg kan lære mer av. Jeg har ikke jobbet med Visma.net tidligere. Derfor er dette en stor, men utrolig spennende, overgang!

Fortell litt om hva du skal gjøre hos Abacus  

Jeg skal være rådgiver innen Visma net ERP og Visma.net Payroll. Så her er det bare å brette opp erma, mye spennende å lære seg! Håper jeg får tatt litt i logistikk også, det er veldig interessant for meg. Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang! Den verdenen jeg kommer fra var det mye kaos, og det er jeg ikke så glad i. Jeg ser frem til å ha kollegaer man kan støtte seg på, til møter med en agenda, planlegging, oppfølging, struktur og stegvis utvikling som aldri stopper. Jeg er ikke redd for utfordringer, men det er noe med å ha et støtteapparat og flinke folk rundt seg.

Vi gleder oss over å ha fått Guro Brynstad med på laget, og er sikker på at hun og våre kunder blir en god match!

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.