informasjon

Informasjon om Korona-situasjonen

Vår tids største og viktigste nasjonale dugnad er i gang. Vi må alle ta del for å beskytte dem som er i risikogruppen. 

Informasjon: For oss i Abacus er det viktig å verne om våre kunder, våre samarbeidspartnere og våre ansatte. Vi har satt i verk en rekke tiltak for å begrense spredning av viruset og vi følger rådene fra lokale og nasjonale myndigheter. Vi ønsker at våre kunder skal ha mulighet til å fortsette driften i størst mulig grad, og vil drive support og god rådgiving som før. Gjennom oppkobling og digitale møteplasser, kan du som kunde føle deg trygg på at vi er her når du har behov for oss.

Våre ansatte kan koble seg opp via hjemmekontor, og er alle fullt operative. Hos oss i Abacus skjer nå alle interne og eksterne møter via Microsoft Teams, og mye av implementeringsjobben vil også kunne gjøres via Teams.

Vi vil også benytte muligheten til å informere om at vi holder gratis live-webinar om Microsoft Teams i uke 12. Webinaret tar for seg hvordan løsningen best benyttes i disse dager. Du kan lese mer og følge webinaret her. Microsoft tilbyr nå gratis lisenser til samhandlingsverktøy for at flere skal ha mulighet til å jobbe hjemmefra. Les mer om det her. 

Regjeringen kommer med stadig nyte tiltak for å hjelpe oss i denne vanskelige og uforutsigbare tiden. Vi i Abacus IT AS gjør det vi kan for å holde oss oppdatert slik at vi kan bistå dere. Vi klarer likevel ikke holde oss 100% oppdatert på alle områder og har derfor samlet linker til relevante sider på våre nettsider. Disse finner du på vår Kundesenter-side.

Til slutt vil vi oppfordre våre kunder til å ta kontakt med oss som normalt, slik at vi sammen kan komme oss gjennom denne perioden på en best mulig måte. Og ellers følge retningslinjene som til enhver tid gjelder. 

«Ikke ta på hverandre, men ta vare på hverandre.»

Mail: support@abacus-it.no

Tlf: 4000 1850 

De beste ønsker fra alle oss i Abacus 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.