salgsteam

Klar for nye utfordringer i vårt salgsteam

Victoria Wichstrøm Sælemyr er siste tilskudd på stammen i Bergen. Hun kommer til å gå inn i vårt salgsteam. Hun har nylig kommet hjem etter 11 år i Kristiansand, Oslo og London. Victoria gleder seg til å hjelpe bedrifter med smarte og gode løsninger.

Velkommen til oss, Victoria, og velkommen tilbake til Bergen!

«Tusen takk, det er fint å være tilbake. Selv om årene borte har vært spennende og lærerike! Jeg er eventyrlysten og nysgjerrig på opplevelser, andre kulturer og mennesker. De siste 6 årene har jeg bodd i London. Men jeg savnet lakris og fjell», ler Victoria.

Du har også vært i Colombia?

«Ja, jeg har alltid ønsket å oppleve den «andre siden av verden», den brutale virkeligheten for mange. Derfor dro jeg til Colombia for å jobbe med narkomane og hjemløse – både barn og voksne. Dette ga meg en ordentlig ‘’reality check’’, og en økt styrke. Og ikke minst, en takknemlighet for hva vi faktisk har. Det kommer jeg alltid kommer til å ha med meg videre.»

Høres ut som en tøff, men lærerik opplevelse! Du har også studert og jobbet i disse årene?

«Jeg har en bachelor fra BI Oslo innen HR, markedsføring og ledelse. Mens jeg studerte hadde jeg deltidsjobb på 2 ulike advokatfirmaer; Advokatforum og BAHR Tjuvholmen. I London jobbet jeg blant annet i Wikeborg & Rein, før jeg tok steget ut i IT-verden. Da begynte jeg i et Australsk firma, Xref, som automatiserer referanser i rekrutteringsprosessen. Her jobbet jeg med kunder både i UK og Norge, så det ble mye pendling til Oslo i kundebesøk.»

Og hva skal du gjøre hos oss?

«I Abacus skal jeg gå inn i vårt salgsteam. Jeg skal rådgi kunden til de beste løsningene, som vi absolutt har! Og ikke minst å gi kunden det lille ekstra! Jeg gleder meg til å gjøre kundens hverdag enklere gjennom gode løsninger og automatisering. I tillegg gleder jeg meg til å lære mer om teknologi og digitalisering. Til slutt ser jeg veldig frem til å møte nye spennende mennesker og bygge nettverk.»

Og på fritiden?

Jeg er en positiv og sosial jente, som trives godt i venners selskap. Ellers er jeg veldig glad i fjellturer og å stå på ski.»

Vi gleder oss over vår nye kollega og er sikker på at våre kunder vil gjøre det samme. Om du ønsker en prat med Victoria, kan du nå henne på telefon 908 01 279. Eller sende henne en mail; victoria@abacus-it.no.

Du kan lese mer om Abacus her. 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.