traineer

Livet som traineer i Abacus: Møt Hanne

I år har vi tre flotte traineer i Abacus; Eirik, Sofie og Hanne. Sammen skal de følge et program for å bli Visma.net ERP-rådgivere. Selv om de sitter på ulike lokasjoner, treffes de jevnlig hos Visma på Skøyen, eller på en av våre avdelinger. I denne serien har vi bedt dem fortelle litt seg selv, og hvilke forventninger de har til fremtiden. Denne gang har vi snakket med Hanne:

Klar for en bratt læringskurve

Mitt navn er Hanne Hermansen, jeg er 24 år fra Stavanger. Jeg holder til på Abacus IT sin avdeling i Sandnes, og er nå i gang med sertifiseringen i Visma.net. Samtidig som jeg fullfører sertifisering får jeg bli med på noen «real life» caser. Denne kombinasjonen tror jeg blir lærerik, og jeg håper læringskurven blir bratt. Etter fullført sertifisering skal jeg jobbe som rådgiver på Visma.net. Jeg ser frem til å lære meg systemene godt, og hjelpe våre kunder til en enklere arbeidshverdag.

Kokkå

I vår leverte jeg min masteroppgave i Økonomi og Administrasjon ved Universitet i Stavanger, med fordypning i Anvend Finans. Ved siden av studier har jeg hatt deltids- og sommerjobb på finansavdelingen i et oljeselskap i Stavanger. Dette har gitt meg erfaring og innsyn i hvordan utdanningen min anvendes i arbeidslivet. På fritiden er jeg glad i å lage mat, og min morfar kaller meg alltid «kokkå» i familien. Ellers liker jeg å se på sport, trene, gå fjellturer, og være med venner.

Vil være en ressurs

Å bli en del av Abacus IT er noe jeg har sett frem til. I løpet av de første tiden har jeg blitt tatt godt imot av mine kollegaer i både Sandnes og resterende lokasjoner. Samt tidligere traineer og de to andre traineene jeg skal samarbeide med gjennom høsten. Å være en del av den utviklingen Abacus gjennomgår syns jeg er både spennende og motiverende. Jeg gleder meg til høstens trainee-program, som vil være både travelt og lærerikt.

Når jeg blir stor, eller enda større, vil jeg først og fremst være ekstremt god på det jeg arbeider med. Jeg vil være en ressurs for bedriften jeg er ansatt i, for mine kollegaer, og kunder. Videre har jeg også et ønske om å lede en gruppe mennesker, og få frem det beste i disse.

Vi er sikker på at Hanne vil være en stor ressurs for Abacus, både som trainee og senere!

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.