Blogg

Traineer i Abacus

Livet som trainee i Abacus: Møt Sofie

I år har vi tre flotte traineer i Abacus; Eirik, Sofie og Hanne. Sammen skal de følge et program for å bli Visma.net ERP-rådgivere. Selv om de sitter på ulike lokasjoner, treffes de jevnlig hos Visma på Skøyen, eller på en av våre avdelinger. I denne serien har vi bedt dem fortelle litt seg selv, og hvilke forventninger de har til fremtiden. Først ut er Sofie, som holder til i Ålesund:

Livet er best utendørs

– Jeg heter Sofie Skodjevåg Magnussen, er 27 år og fra Ålesund. Jeg er nyutdannet siviløkonom innen internasjonal business og markedsføring fra NTNU i Ålesund. Fra tidligere har jeg erfaring som finansiell rådgiver i bank, hvor jeg har jobbet både som bankvert og hos kundeservice ved siden av studiene. Jeg har også vært økonomiansvarlig i Ålesund Studentsamfunn i studietiden, hvor jeg fikk litt erfaring med regnskap og styrevirksomhet.

På fritiden liker jeg å være sosial og jeg er mye utendørs med både hund og hest som jeg trener aktivt. Jeg trives også godt i fjellet både sommer og vinter, enten til fots eller på ski.

Spennende å være med på utviklingen

I august fikk jeg bli en del av Abacus-gjengen og jeg har blitt utrolig godt tatt imot. Både på min hovedlokasjon og de andre lokasjonene. Abacus er i stor utvikling og jeg synes det er spennende og engasjerende å få være med på dette. Jeg synes det er ekstra gøy å være med på utvidelsen her i Ålesund etter oppkjøpet av Verdii.

I høst skal jeg ta sertifiseringer innenfor Visma.net og jeg ser frem til en ny hverdag i Abacus som ERP-rådgiver. Samtidig som jeg tar sertifiseringer i Visma.net får jeg også være med på noen prosjekter hvor jeg får følge prosessen. Dette tror jeg blir veldig verdifullt når jeg selv skal ut og hjelpe kundene, noe jeg ser veldig frem til.

Veien videre

Videre ser jeg for meg å fordype meg i tjenestene til Abacus. Jeg ser frem til å bli en ressurs for de rundt meg, om det er bedriften, kollegaene eller kundene. Jeg elsker å hjelpe andre og ønsker å være den de rundt meg kan gå til. Etter hvert ønsker jeg meg inn i lederposisjoner hvor jeg kan være med å bidra i større prosjekter.

Vi er utrolig glad for at Sofie er en del av vårt dyktige trekløver, og gleder oss til fortsettelsen!

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny