prosjektstyring

Lukas på laget – styrker vår satsing på prosjektstyring

Lukas Becker er vår nye kollega! Han har god erfaring med løsninger fra Visma, spesielt Severa. Med Lukas på laget styrker vi vårt satsing på leveranser av systemer innen prosjektstyring. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham! 

Lukas er 31 år og kommer fra en mellomstor by i midten av Sverige. De siste 12 årene har han bodd i Oslo, og holder nå hus på Nordstrand med sin samboer Maren. De venter sitt første barn i midten av november.

Mye spennende i livet ditt for tiden, med barn på vei og ny jobb! Kan du ikke fortelle oss litt om hva du har gjort før du kom til oss?

Jeg har blant annet en utdannelse fra Handelhøyskolen BI i Oslo, hvor jeg gikk i 2010-2013. Der skrev jeg både strategioppgave og bachelor-oppgave med forretningssystemer som tema. Deretter startet jeg hos Visma Software, hvor jeg var i 4 år. Der fikk jeg drive på med mye forskjellig og har fått ganske bred produktkunnskap. Yndlings-produktet ble fort Visma Severa, det som nå heter bare Severa. Jeg fikk etterhvert ekstra ansvar for å få fart på salget av det produktet.

I 2017 begynte jeg som konsulent/rådgiver i Cloud Connection, med hovedfokus på å implementere Severa. Også her har jeg vært litt potet, og har implementert både Visma.net Payroll og Visma.net Financials i tillegg til å ha stått for salg av Severa.

Prosjektstyring er et av våre satsingsområder, og vi gleder oss veldig over å ha fått deg og din kompetanse ombord! Regner med dette er noe du skal jobbe med hos oss også? 

Hovedfokuset som rådgiver i Abacus blir å få skikkelig fart på satsingen i professional services segmentet, og å etablere Abacus som foretrukken partner der. Innenfor det segmentet er det mitt favorittprodukt, Severa , som er spydspissen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at jeg, med min erfaring og kompetanse, og i samarbeid med knallsterke lagkamerater, skal levere supersmarte og smidige helhetsløsninger innenfor prosjektstyring og prosjektøkonomi. Målet er satt, og det er å være den beste partneren i Norge på dette. Jeg gleder meg til å bli en del av et ambisiøst og kompetent miljø hvor man er opptatt av å dele kunnskap, ha det gøy, og jobbe mot våre mål.

Kult med høye ambisjoner! Og når du ikke er på jobb, hva kobler du av med?

På fritiden er jeg glad i å drive med sport, styrketrening og være med venner. Jeg er interessert i arkitektur og byutvikling og er veldig glad i å oppdage alle verdens hjørner med min kjæreste.

Ønsker du å prate med Lukas, kan du kontakte ham på mail: lukas@abacus-it.no. 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.