Copilot

Microsoft Copilot: Slik fungerer det

Her får du svar på det du trenger å vite om Copilot; Microsofts nye AI-verktøy👇

Hva er Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot er en avansert kunstig intelligens-assistent utviklet av Microsoft. Den fungerer som en “annenpilot” i Microsoft 365, tidligere kjent som Microsoft Office. Copilot er designet for å hjelpe deg med å være mer produktiv, kreativ og effektiv i arbeidet ditt.

Hvordan fungerer Copilot?

Copilot bruker store språkmodeller og maskinlæring for å forstå konteksten i det du skriver. Her er noen måter Copilot kan hjelpe deg:

  1. Generere kode: Enten du er en erfaren utvikler eller nybegynner, kan Copilot foreslå funksjoner, variabler og syntaks basert på konteksten. Den hjelper deg med å skrive kode i ulike programmeringsspråk.
  2. Svare på spørsmål: Stiller du spørsmål, gir Copilot relevante svar. Dette gjør det enkelt å finne informasjon uten manuell søking.
  3. Lage dokumenter: Copilot hjelper deg med å skrive tekster, lage presentasjoner og analysere regneark. Den foreslår alternative formuleringer og forbedrer språkbruken.
  4. Utforske kreativt: Copilot genererer ideer, lager lister og hjelper deg med å skrive dikt eller historier. Den er en allsidig samarbeidspartner for kreativt arbeid.

Hvordan kan du bruke Copilot?

  1. Aktiver Copilot: Du finner Copilot ved å bare google det. Aktiver den, og begynn å skrive – Copilot gir forslag underveis.
  2. Utforsk mulighetene: Stil spørsmål, skriv kode eller lag tekster. Jo mer du bruker Copilot, jo bedre blir den til å forstå dine preferanser og behov.
  3. Vær tålmodig: Copilot er kraftig, men ikke perfekt. Noen ganger gir den rare forslag eller misforstår konteksten. Juster etter behov.

 

Microsoft Copilot er en spennende nyvinning som kan forbedre måten vi arbeider på. Utforsk mulighetene, og bruk Copilot som din samarbeidspartner!

Delta på Webinar: Bli en Copilot-ekspert!

Tirsdag 25. juni fra 12-15 holder vi og Also et webinar som skal gjøre deg 100% klar for å bruke Copilot etter du har vært med.

Vi har sikret oss Ed Baker, en anerkjent og erfaren Microsoft Certified Trainer, til å lede webinaret (på engelsk). Ed har holdt flere treninger i Oslo og har flere titalls Microsoft-sertifiseringer, noe som gjør ham til en av de mest kunnskapsrike innen sitt felt 😎

Webinaret holdes kun live. Det er også et begrenset antall med plasser. Meld deg på nå!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.