onestop reporting morgentrening saf-t

Morgentrening: Frisk i kroppen – klar i toppen

Jeg er glad i å trene – og gjerne på morgenen. En morgentrening gir mange fordeler – ikke bare for egen del, også for min arbeidsgiver. Her har jeg tatt med noen av de positive effektene av morgentrening:

  1. Real boost på starten av dagen: Du starter dagen med god følelse. Det er lite, eller ingenting, som kan måle seg med den gode følelsen. Mens andre kommer morgentrøtte på jobben, kan du være en friskus som allerede er ferdig med dagens økt.
  2. Mer tid i ettermiddagen: Morgenen er lettere å planlegge enn ettermiddagen. På slutten av en arbeidsdag kan både uforutsett overtid eller lite energi være en utfordring. Trener man på morgenen, frigjør du tid til andre aktiviteter senere på dagen.
  3. Du blir mer fokusert: Fysisk aktivitet har mange positive effekter på hjernen, som evnen til å huske bedre og ta til seg ny informasjon. Å trene om morgen kan bidra til at man blir mer produktiv.
  4. Naturlig lykkepille: Et endorfin-kick fra morgenens trening bidrar positiv utover dagen. Dersom man trener tidlig på morgenen er man mer aktiv gjennom hverdagen.

Vi morgentrenere er rå på å lure hjernen: Vi er i gang med en treningsøkt før kroppen har skjønt at den har stått opp!

Artikkelen er skrevet av Seniorrådgiver Carlos Vasquez. Carlos er en aktiv nerd!

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.