rådgivning it

Møt Jørgen – vår nye rådgiver

Vi har fått en ny Abacuser på vårt Drammenskontor! Jørgen Rypaas skal jobbe med rådgivning og salg av IT-løsninger. Etter få uker i jobben er han allerede godt i gang med begge deler. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen!

Velkommen Jørgen! Kan du ikke fortelle oss litt om deg?

«Jeg er en 34 år gammel gutt som bor i Drammen. Her bor jeg sammen med samboer og barn. Ved siden av jobben har jeg stor interesse for fotball, foto og video, turer i skog og mark og reise. Jeg har tidligere drevet som fotograf. Fotografering er noe jeg lærte meg selv, ved siden av full jobb. Det har jeg lært mye av, og det har preget forholdet mitt til kunder og tjenester.»

Du har allerede imponert oss med både bidrag og innsats helt fra starten av! Hva har du jobbet med før du kom til oss?

«Jeg har studert IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Agder. Der skrev jeg bacheloroppgave om Office 365. Min første jobb ved siden av studier var som sykkelmekaniker og selger for G-Sport. Senere gikk jeg over til innkjøp og salg hos MX-Sport. Deretter startet jeg hos Visolit, tidligere TeleComputing. Der var jeg i 7 år og jobbet som konsulent og Key Account Manager.»

Høres ut som du passer godt inn hos oss! Hvordan blir hverdagen din i Abacus?

«I Abacus skal jeg jobbe med rådgivning, tjenesteutvikling, salg av IT-løsninger og markedsføring. Jeg gleder meg til å være med på teknologireisen til Abacus. Målet er å få bidra til å skape en god IT-hverdag for våre kunder. Samtidig som vi skal levere løsninger som øker kundetilfredsheten.»

Vi er veldig glad for å få økt fokus på salg av våre tekniske løsninger, og er overbevist om at Jørgen er rett mann til jobben! Dersom du ønsker å prate med ham, kan du sende ham en mail: jorgen.rypaas@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.