kristine stavås skistad

Møt Kristine Stavås Skistad: Veien til suksess i langrennssporet

Med sesongstarten rett rundt hjørnet, gir vi deg et eksklusivt innblikk i Kristine Stavås Skistads tanker om den kommende sesongen, hennes erfaring med å stå utenfor landslaget, og hvordan det er å vokse opp på Konnerud.

En kald oktoberdag, etter én av mange rulleski-økter denne høsten, hadde vi gleden av å møte Kristine Stavås Skistad. Hun har valgt å beholde suksessformelen fra forrige sesong og gjennomfører alle treningsøkter på Konnerud, stedet hun selv er oppvokst. Det som imidlertid gjør Kristine til en spesiell utøver er hennes evne til å gå egne veier for å nå målene sine. Den kommende sesongen er hennes mål å utvikle seg videre og samle verdifull erfaring som vil være avgjørende for hennes deltakelse i store mesterskap senere. Med 2025 og VM i Trondheim, etterfulgt av OL i Italia i 2026, er det uten tvil spennende tider i horisonten for den dyktige langrennsløperen.

Lagarbeid

I vår samtale med Kristine, viste hun oss et fascinerende perspektiv på lagarbeid i en idrett som ofte er betraktet som individuell. Hun delte tankene sine om balansen mellom personlig suksess og suksessen til laget, og hvordan man kan bruke de rundt seg som en kilde til inspirasjon og motivasjon. Det er tydelig at Kristine er opptatt av laget rundt seg og hvordan man kan spille på hverandre til å utvikle seg videre.

Kristine ga oss også innsikt i treningshverdagen til en langrennsløper. Hun avslørte at tydelige mål og evaluering er avgjørende i hennes reise mot suksess. Begrenset reisevirksomhet, kosthold og restitusjon er alle viktige faktorer som hun er veldig bevisst på for å oppnå optimal ytelse.

Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om Kristines tanker om langrenn, hennes forberedelser til kommende sesong, og hennes syn på lagarbeid i en individuell idrett, kan du se hele videointervjuet nedenfor.

Kristine er et strålende eksempel på at suksess i idrett krever mye mer enn bare talent; det handler om hardt arbeid, målrettethet og en lidenskap for å forbedre seg selv og inspirere andre. Vi ser frem til å følge henne på hennes reise mot fremtidige triumfer i langrennssporet.

 Andre relevante innlegg:

Abacus IT inngår sponsoravtale med Kristine Stavås Skistad og Konnerud IL-Ski – Les mer her:

Abacus IT inngår en sponsoravtale med Kristine Stavås Skistad og Konnerud IL-Ski

Les mer om Abacus her! 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.