Blogg

Møt Rebecka, vår nye rådgiver

Rebecka Kalnes er nyutdannet siviløkonom fra NHH, og har bodd i Bergen siden videregående. Nå har hun flyttet til Sarpsborg og har startet i sin først «ordentlige» jobb hos oss. Noe både hun og resten av Abacus gleder seg over!

Hei Rebecka, hvem er du?

– Jeg 24 år og er veldig glad i dyr og reiser. I 13 år drev jeg med hest og konkurrerte i sprangridning – noe som tok det meste av min fritid. Etter at jeg flyttet til Bergen for å studere, har jeg i stedet gått tur og funnet på ting med studievenner. Jeg har også fått mulighet til å ta to utvekslingssemestre i henholdsvis København og Stockholm. Ellers trives jeg veldig godt på reisefot med familien min.

Men nå er du tilbake på østlandet?

– Ja, etter jeg ble ferdig utdannet i januar 2022, flyttet jeg tilbake til Sarpsborg. Frem til oppstarten i Abacus har jeg jobbet som frivillig for Dyrebeskyttelsen. Det ga mersmak og jeg vil gjerne gjøre mer for dyrevelferd i fremtiden. Utover sommer- og deltidsjobber blir dette min første «ordentlige» jobb, jeg er veldig spent og glad for å komme i gang.

Fortell litt om jobben du skal gjøre?

– Jeg skal hovedsakelig jobbe som rådgiver innen Uni Economy og Avare. Jeg gleder meg til å lære, og utvikle meg, innen IT-feltet. Ser også frem til å få benytte det jeg har lært under økonomistudiene i praksis. Det blir spennende å hjelpe kunder med effektivisering og gode løsninger.

Hvordan har oppstarten vært?

– Jeg har blitt veldig godt mottatt i Abacus IT . Ettersom en stor del av det jeg skal jobbe med er nytt for meg, er jeg glad for å være en del av et tverrfaglig miljø. Jeg holder til på kontoret i Son, hvor jeg har en kunnskapsrik og hjelpsom gjeng rundt meg.

Takk for praten, Rebecka, vi heier på deg!

Ønsker du en prat med vår nye rådgiver, kan du sende henne en mail.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny