Blogg

Tommy Lind Enger

Møt Tommy, vår nye utvikler

Utviklingsavdeling opplevde en stadig økende oppdragsmengde, og hadde behov for flere folk. Vi er derfor veldig glade for at Tommy Lind Enger har begynt hos oss. Han er allerede godt i gang med å løse utfordringer for våre kunder!

Hei Tommy, og velkommen! Så gøy med en ny utvikler! Er det godt å være tilbake i Son? 

Ja, jeg kommer jo opprinnelig fra Son. Etter å ha bodde størsteparten av voksenlivet i hovedstaden er jeg nå tilbake, og bor i et lite hus ved vannet med min kone og 2 små barn.

Hva har du gjort på i Oslo?

Jeg har en dataingeniørgrad fra OsloMet, og har jobbet med utvikling av webapplikasjoner siden 2007. I de 13 årene har jeg jobbet med større og mindre prosjekter innen offentlig og privat sektor – alt fra nettsider, nettbutikker og intranett, til økonomisystemer og store portalløsninger. Jeg anser systemutvikling som et håndverk og streber alltid etter å levere programvare av høy kvalitet.

Hører rykter om at også har deltatt i utviklingen av en prisvinnende plattform?

Ja, jeg har vært med å utvikle Varsom-plattformen. Det er en varslingsplattform for naturfarer som har til hensikt å hindre tap av liv og verdier knyttet til snøskred, flom, jordskred, fjellskred og isforhold i Norge. Plattformen har vunnet flere priser, blant annet Fyrlyktprisen i 2018.

Så kult! Og flaks for oss at du er tilbake fra Oslo og valgte å jobbe i Abacus. Hva tenker du om din nye jobb?

I Abacus skal jeg være med å forvalte eksisterende produktportefølje, samt utvikle nye og spennende produkter innen Abacus sin bransje-satsing. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de flinke folka i Abacus, og sammen utvikle knallbra programvare som skaper verdiøkning for kundene våre. Siden jeg kommer fra Son er det også stas å få muligheten til å jobbe for et ambisiøst og suksessfullt selskap med hovedkontor i Son.

Noen interesser utover utvikling?

Med full jobb og to barn på 1 og 3 år, kommer egne hobbyer og interesser i andre rekke:-) Men jeg prøver å få klemt inn noen løpeturer, kanskje en fisketur, og tid med familie og venner når det er mulighet for det.

Takk for praten, Tommy, vi ser frem til å bli bedre kjent med deg! 

Ønsker du å jobbe sammen med Tommy og resten av utviklingsteamet? Vi søker etter enda en utvikler! Les mer her. 

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny