forretningsutvikler

Møt vår nye forretningsutvikler, Hanne

Hanne Skogli er en aktiv jente, som brenner for kvalitet og gode resultater. Hun kommer fra kundesiden, hvor hun har ledet store implementeringer av ERP- og IT-systemer. En erfaring som nok kommer godt til nytte i stillingen som forretningsutvikler. 

Hei Hanne, så gøy at vi har fått deg med på laget! Kan du ikke fortelle oss litt om hvem du er?  

Opprinnelig er jeg fra Nes kommune, hvor jeg hadde en fin oppvekst langs Glomma. Nå bor jeg i Son med min mann og to sønner på 17 og 20 år. Vi har bodd her i 20 år, og stortrives i denne koselige bygda ved sjøen.

Som person har jeg alltid noen prosjekter på gang, både på jobb og privat. Jeg liker å ha noe å se frem til og glede meg til. Det gir meg energi å jobbe sammen med andre om en felles målsetning og oppnå gode resultater.

Hva har du gjort på før du startet hos Abacus?  

Fra 2013 har jeg jobbet i et selskap som driver med vedlikehold og produksjon av industrikomponenter, i hovedsak innen olje- og gassindustrien. Der var jeg økonomi- og administrasjonssjef, og daglig leder. Selskapet var i perioden igjennom flere store endringsprosesser, fusjoner og fisjoner. Jeg har dermed god erfaring med endringsledelse, omorganiseringer og strategiarbeid.

Før det arbeidet jeg i 13 år med internasjonal transport, spedisjon og logistikk. Jeg jobbet med alt fra trafikkstyring av import- og eksportforsendelser og logistikkstyring, til kvalitetsledelse og økonomi. Innimellom her har jeg også noen år med eget selskap. Det ble kombinert med å være småbarnsmor, for å ha litt mer tid hjemme da barna begynte på skolen.

Veldig kjekt at du nå har blitt vår kollega. Kan du si litt om hva du skal gjøre hos oss?  

Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med Abacus. Jeg har vært på kundesiden i denne bransjen i mange år, og ledet store implementeringer av IT-drift og ERP-systemer. Jeg håper at jeg har noen gode erfaringer å ta med meg fra det. I Abacus skal jeg være  forretningsutvikler, med alt det innebærer. Jeg vil jobbe med interne prosjekter, nye forretningsmuligheter og produkter som skaper merverdi for oss og våre kunder.

Jeg brenner for god kvalitet i alle ledd av bedriften, og at vi fremstår som en profesjonell og ryddig partner for kunder og øvrige interessenter. Det innebærer enkle og effektive interne prosesser, gode rutiner, god kommunikasjon og et solid teamarbeid. Minst mulig tid på administrasjon og manuelle prosesser og mer tid på leveranse, utvikling og gode kundeopplevelser. Jeg blir generelt stolt av felleskapet, når flere drar i samme retning og det blir bra. Når strategien som er lagt fungerer, og vi oppnår målene våre. Eller når vi gjennomfører gode prosjekter i team.

Hva gleder du deg mest til i jobben?

Jeg gleder meg til å samarbeide med nye kollegaer. Og jeg ser frem til å ta fatt på noen av de prosjektene som vi skal i gang med i løpet av våren. I tillegg er det alltid noe nytt å lære av andre, jeg gleder meg til å trekke på alles styrker og erfaring. Her er det mye kompetanse i gangene!

Så langt er jeg glad over å ha møtt hyggelige folk, et energisk og positivt miljø, og stor aktivitet i nye kundeprosjekter.

Hva gjør så Hanne når hun ikke er på jobb?  

På fritiden har jeg alltid vært aktiv med håndball. Jeg har spilt selv i over 20 år og vært trener og lagleder for begge mine to sønner. I tillegg har jeg vært aktiv i styret og ledelse av klubben i Son i 15 år, og i Norges Håndballforbund Region Øst i 8 år. Jeg brenner for mangfold og bredde, og at det skal være en trygg, sosial og god arena for alle barn og unge. Alle skal få like muligheter til å utvikle seg og få gode opplevelser. Nå har jeg store barn, og prøver å holde meg i aktivitet med en joggetur eller en tur på treningssenteret.

Ellers liker jeg sommeren best, helst på eller ved sjøen. Late dager i sola er noe jeg alltid ser frem til på sommeren. Med god mat og et glass vin til kvelden, er sommerdagen komplett. Jeg er jo et utprega sosialt vesen, som stortrives med mye folk, latter og moro rundt meg.

Nå gleder jeg meg til å komme inn i normale tilstander etter Covid-19. Jeg håper vi får full fart i butikker, reiseliv og næringsliv generelt. At vi kan gå på skole, jobb og fritidsaktiviteter som vi vil, og dele ut «high-fives», et håndtrykk eller en klem igjen. I ventetiden prøver jeg å gjøre ting jeg ellers ikke har hatt tid til og nyte de roligere dagene. For plutselig er vi tilbake i full fart igjen.

Det er vi så enige i! Vi gleder oss til å være tilbake i full fart – med deg på laget!

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.