teknisk rådgiver

Møt vår nye Senior Teknisk Rådgiver i Rogaland, Sindre Årthun!

Vårt kontor i Rogaland fortsetter å vokse! Og vi er stolte over å presentere Sindre Årthun, ny Senior Teknisk Rådgiver hos oss. Han er en nysgjerrig fyr som liker ny teknologi, og kommer til å ha en viktig rolle gjennom hele kundereisen; fra rådgivning og løsningsdesign – til den tekniske leveransen. 

Hei Sindre, og velkommen til oss! Kan du ikke fortelle litt om hvem du er? 

Jeg er en kar på 34 år fra Hundvåg, utenfor Stavanger. Nå er jeg etablert på Bogafjell med min samboer og våre to hunder. Jeg er over gjennomsnittet sportsinteressert, og har en stor interesse for fotball. Min store lidenskap innen engelsk fotball er Aston Villa, som jeg har vært stor tilhenger av siden 1989. I tillegg bruker jeg mye tid og krefter på Viking, Juventus, Stavanger Oilers og Detroit Red Wings.

Hva har du gjort på før du kom til oss?

Jeg har 9 år bak meg i Contesto AS som Senior Systemkonsulent. Der jobbet jeg med å implementere, drifte, og utvikle gode dokumenthåndterings- og samhandlingsløsninger hos kunder. Gjennom en rekke prosjekter innen ulike bransjer, har jeg vært inkludert fra start til mål. Det har gitt meg erfaring fra salg og rådgivning, prosjektledelse, og innen rollen som teknisk ansvarlig. Jeg har også hatt ansvar for e-posthåndtering, og jobbet mye med databaser, synker og integrasjoner mot ulike systemer.

Jeg har vært IT-interessert siden barndommen. Dette førte til at jeg tok en Bachelor i Informasjonsteknologi ved NITH Stavanger. Under studietiden jobbet jeg som salgskonsulent hos Lerum Fabrikker AS, før jeg ble snappet opp av Aker Solutions. Hos dem jobbet jeg som IT-konsulent i 4 år etter endte studier. Her var jeg innom alt fra support til installasjon, drift og tilgangsstyring. 

Hos oss skal du jobbe som Senior Teknisk Rådgiver, hva innebærer det? 

Det innebærer at jeg skal bidra med å tilby og utvikle smarte løsninger til både nye og eksisterende kunder. Jeg kommer nok til å ha en fot med i flere leirer, alt fra salg, rådgivning og løsningsdesign, til mer «hands on» arbeid med den tekniske løsningen.

Vi er veldig glade for at du startet hos oss! Hva gleder du deg mest til i jobben?

Jeg ser frem til å gi kundene en trygg reise ut i skyen, gjennom gode løsninger. Skyløsninger er kommet for å bli, og er i kontinuerlig utvikling. Med min erfaring fra informasjonshåndtering og samhandling, håper jeg å kunne bidra med smartere og bedre løsninger hos våre kunder. Med gode løsninger får vi også gode kundeopplevelser. Jeg er en nysgjerrig person som liker å benytte ny teknologi, men er samtidig opptatt av struktur og trygghet i leveranser.

Det er gjennom kundemøter man skaper relasjoner og gjensidig forståelse, så jeg ser frem til å møte våre kunder og diskutere fremtidige muligheter. Jeg har allerede blitt tatt godt imot av flinke kolleger, og jeg gleder meg til et spennende og lærerikt samarbeid videre!

Vi er sikker på at våre kunder kommer til å få gode og smarte løsninger fremover:-) Og hva gjør du på når du ikke er på jobb?

Jeg er, som nevnt, over gjennomsnittet interessert i fotball, egentlig i sport generelt. Startet å spille fotball som 5-åring, men har nå lagt fotballskoene på hylla. Jeg har hatt en aktiv rolle i AVSC Norway (Aston Villa Supporters’ Club Norway) i 12 år, hvor jeg har vært styremedlem og skribent. Jeg liker å holde meg i form gjennom jogging og sykling, samt det blir en del turer med familiens firbeinte.

Er ellers jeg interessert i musikk, hvor jeg har et spesielt godt øre til Red Hot Chili Peppers, Kent, og Coldplay. Har også en forkjærlighet for spennende matopplevelser, reising, tekniske duppeditter, film og dataspill, avslutter Sindre. Vi takker så mye for praten og ser frem til å bli enda bedre kjent med ham! Har du lyst til å ta en kaffe med Sindre? I så fall kan du sende ham en mail: sindre@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.