carl-erik

Carl-Erik er vår nye selger i øst!

Carl-Erik Lindblad er lidenskapelig opptatt av norsk fotball, reiser til varmere strøk og gode kundeforhold. Han har erfaring fra ulike bransjer og yrker, men fant etter hvert sin nisje innen IT. Perfekt for oss, som dermed har fått en ny spiller på Abacus IT-laget!

Elsker reiser og fotball

Carl-Erik bor i Sarpsborg med sin kone og en datter på 2 år. Han elsker å reise og benytter enhver anledning til å besøke varmere strøk. Han er også ekstremt opptatt av norsk fotball.

– Jeg har drevet med det meste av lagidretter, primært fotball. Jeg har vært lidenskapelig Rosenborg-fan fra tidlig alder, og diskuterer gjerne norsk fotball med dem som vil! Jeg har også vært innom håndball og har antagelig norgesrekord i innslupne mål i 2. divisjon på én sesong. 1008 for å være korrekt, ler han.

Flyttet til Bergen

– Da jeg innså at det ikke ble noen idrettskarriere tok jeg utdannelse som kokk. Deretter flyttet jeg til Bergen for å studere eiendomsmegling. I en periode drev egen barneutstyrsbutikk og jobbet som kokk og servitør, før jeg fant roen som avdelingsleder på Lefdal elektromarked (nå Elkjøp).

– Etter nesten 10 år som avdelingsleder på Lefdal Elektromarked, gikk ferden videre til IT-bransjen og Imento, senere Atea. I løpet av de siste 5 år har jeg bygget opp en bred kompetanse innen IT-løsninger og produkter innen bedriftsmarkedet.

Kunden skal være i fokus

– I alle mine tidligere arbeidsforhold har kundens behov stått i fokus. Kjernen i et godt kundeforhold er å sammen finne løsninger og produkter som passer kundens behov. Jeg har et mål om å være en åpen, ærlig og tilgjengelig kunderådgiver. Jeg tror det er derfor kundene mine har vært lojale over mange år.

Målet er å ha et forståelig budskap

– Som rådgiver i Abacus har man en stor bredde i ulike produkter å tjenester som tilbys. Noen av disse er kjent for meg, men mye er nytt. Mitt mål er å kunne formidle det overordnede budskapet på en måte som er lett å forstå. Det blir viktig å sy produkter, tjenester og konsepter sammen på en god måte. Jeg ønsker at kundene opplever meg og Abacus som en komplett, og trygg, samarbeidspartner.

Vil utvide kunnskapen

– Når Abacus kom på banen, så jeg spennende muligheter for å utvide kunnskapen innen ERP og regnskapssystemer. Kombinert med min erfaring innen IT-tekniske løsninger tror jeg vi vil bli et meget godt team! avslutter Carl-Erik.

Vi gleder oss over vår nye kollega og er sikker på at vi nå har styrket laget i øst! Dersom du ønsker å snakke fotball – eller IT, med Carl-Erik, kan du gi ham en lyd på telefon 990 40 252. Han kan også nås på mail: carl-erik@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.