traineer trainee

Nye traineer i Abacus IT

Møt Marte, Kevin og Anders! Disse fine folka er våre nye traineer. Frem til jul skal de følge Visma sitt program, før de fortsetter opplæringen internt. Ved utgangen av mars neste år, går de inn i rollen som rådgiver. Vi ville vite mer om våre nye kolleger og ba dem fortelle litt om seg selv:

Anders

– Mitt navn er Anders Sjøli Bjaaland, jeg er 24 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har akkurat fullført en bachelorgrad i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Bergen, hvorav ett semester ble tatt på UC Berkeley. Ved siden av studiene har jeg jobbet som medarbeider i Sport 1, der jeg har fått jobbet tett med kunder og ulike leverandører.

– Utenom jobb og studie har jeg en sterk interesse for sport og friluft. Alle ledige timer har derfor vært brukt på sykkelsetet, i klatreveggen eller løpende over byfjellene uansett vær. For selv om tre år i Bergen er nok for de fleste østlendinger, så har ikke regnet tatt knekken på meg. Nå jeg veldig klar for å bli en del av avdelingen i Bergen, samt resten av Abacus IT AS.

– Kombinert med å jobbe på bergenskontoret, skal jeg fullføre Trainee-programmet til Visma på Skøyen og sertifiseres som ERP-konsulent. Jeg ser frem til en spennende og innholdsrik periode med en bratt læringskurve. En periode hvor jeg både kan utvikle meg og høste nye erfaringer, men også sette lærdom fra studieløpet i praksis. Med svært imøtekommende, trygge og kunnskapsrike kolleger ser jeg frem til å ta spennende og utfordrende caser på strak arm. Det skal bli en glede å ta del i utviklingen til Abacus og gi kunder den beste opplevelsen på deres reise ut i skyen.

Kevin

– Mitt navn er Kevin Huynh Tran, jeg er 24 år og kommer fra Sandefjord. Jeg flyttet fra solbyen til regnbyen i 2019 for å starte på en bachelor innenfor økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Her trives jeg så godt at jeg og kjæresten har kjøpt et nybygg her, som står ferdig sommeren 2023. Før den tid skal jeg fullføre sertifiseringen i Visma.NET for å kunne hjelpe våre kunder på best mulig måte. Jeg er også veldig fotballinteressert, og bruker mye av fritiden min til å se – og spille- fotball. Jeg sier aldri nei til en prat i kaffepausen, og stiller alltid opp for mine nærmeste, samt kunder og kollegaer.


– I Bergen har jeg hatt flere deltidsjobber; servitør, forskningsassistent på BI og et internship i Sparebanken Vest. De tre siste årene har formet mine interesser inn mot effektiviserings- og digitaliseringsverdenen. Da jeg tilfeldigvis kom over Trainee-stillingen i Abacus IT AS, klarte jeg ikke å la vær å legge inn en søknad. Det gikk ikke helt opp for meg at jeg landet jobben i Abacus IT før det hadde gått en måned. Dette var min første faste jobb og jeg hadde et slags «imposter syndrom». Men det viste at Abacus hadde mer troen på meg enn det jeg hadde til meg selv.

– Jeg er spent på overgangen fra student til arbeidslivet. Markedet Abacus-IT opererer i er utrolig spennende og i stadig utvikling. Dette er noe jeg virkelig ser frem til å være en del av. Til slutt ser jeg frem til en hektisk, men utrolig lærerik periode sammen med de andre Traineene og til å løse problemstillinger for kundene på best mulig måte.

Marte

– Mitt navn er Marte Falk-Larssen og jeg er 28 år. Jeg er født og oppvokst i Trondheim, men tilbragte store deler av min studietid i Oslo før jeg vendte snuten hjem igjen. Jeg har en bachelor i økonomi og forretningsjus ved Handelshøyskolen BI, samt en master i Entreprenørskap og innovasjon ved Handelshøyskolen NMBU. Min arbeidserfaring er i hovedsak innenfor banksektoren hvor jeg har jobbet innen ulike felt slik som kreditt, salg og AML. Jeg har også hatt internships hos Gjensidige Bank og Ungt Entreprenørskap Viken ved siden av studier.

– På fritiden tilbringer jeg mesteparten av min tid sammen med familie, venner og samboer. Vi har nylig kjøpt oss en liten (stor) valp og kveldene går som regel til kurs, turer og trening. Som person er jeg glad i fart og spenning – og synes utendørsaktiviteter er gøy! Jeg trives best når det er mye som skjer og liker spontanitet.

– I august ventet nye utfordringer og jeg har nå fått muligheten til å bli en del av Abacus IT. Her har jeg allerede blitt godt tatt imot og jeg ser virkelig frem til å bli enda bedre kjent med mine nye kollegaer. Jeg holder til på Abacus IT sin avdeling i Trondheim og er så smått i gang med sertifisering i Visma.net. I tiden fremover skal jeg være med på Visma sitt opplæringsprogram, hvor jeg vil få kjennskap til Visma sine cloudløsninger – i tillegg til å delta i spennende kundecaser og reelle implementeringsprosjekter.

Jeg ser frem til å få en økt forståelse for hvordan nettbaserte løsninger kan bidra til å effektivisere bedriftene, samt lære mer om fremtidens digitalisering og automatiserte prosesser. Min motivasjon er å kunne være med på å bidra til gode løsninger og gode kundeopplevelser. Jeg ser derfor frem til å kunne bidra med min kompetanse inn i ulike prosjekter og ønsker å være en ressurs for både bedriften, kollegaene og kundene våre.

Hjertelig velkommen til alle tre, vi gleder oss til å følge dere videre!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.