Premiepenger fra Abacus til lokale idrettslag

Premiepenger til et godt formål

Som årets bedrift i Vestby fikk vi gleden av å dele ut penger på 50 000 kroner til en eller flere organisasjoner i Vestby kommune. Pengene er gitt av Sparebank1 Østfold Akershus. I tillegg til dette la vi til ytterlige 25 000kr og fordelte pengene på 6 organisasjoner.

Premiepenger til et godt formål

Prisen ble utdelt av Vestby Næringsforum. De forklarer at hensikten med «årets bedrift» er å skape økt forståelse og interesse for næringslivets betydning for lokalsamfunnet, samt gi honnør til en bedrift som er veldrevet, og som kan stå som et eksempel og inspirasjon for andre bedrifter i kommunen vår. Juryen vurderer flere faktorer når de velger hvilket firma som skal motta prisen. Blant kriteriene som blir vurdert, er en god markedsposisjon, evnen til produktutvikling, tilpasningsdyktighet og en sterk tilstedeværelse i Vestby. Vinneren tildeles 50.000 kroner i premiepenger. Begrunnelsen kan du lese mer om her.

Vi ble så heldige at vi vant denne prisen. Ettersom formålet var så fint, så vi la til ytterlige 25 000kr og fordelte pengene på 6 organisasjoner. Son Slalomklubb, Dans & Ballett Vestby/Son, Son Cheerleading Rebels, Soon Seilforening og Vestby Klatreklubb, søkte og fikk innvilget penger. Fellesnevneren for disse er at dette er organisasjoner vi ikke har sponset tidligere. Det å kunne bidra til flere gode opplevelser og gode minner for barn og voksne i Vestby kommune, er noe vi setter stor pris på!

Vi ønsker å takke Vestby Næringsforum for denne prisen. Det er veldig stas for oss å bli anerkjent for den jobben vi gjør!

 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.