prosjektledelse terje

Terje tar kundeservice til nye høyder!

Når Korona setter en stopper for flytrafikken, tar Terje Kroglund spakene i egne hender

Terje Kroglund er en erfaren rådgiver som holder til på vårt Rogalandskontor. Han er kjent for å være være meget entusiastisk og har flere lidenskaper; Severa, dansing, og flying. Han tok flysertifikat for noen år tilbake, og mandag satt han selv bak spakene på vei til kundemøte i Bergen. Med seg i flyet hadde han Avdelingsleder i Rogaland, Jostein Gjerde.

Terje, kan ikke du fortelle litt om hvorfor du velger å fly selv til Bergen?

Jo, det er ganske enkelt fordi kunden ønsket å komme i gang med Severa i disse dager. De ville gjerne ha opplæring, og i denne type prosjekter er det en stor fordel å kunne være fysisk tilstede. Men det viste seg å være få tilgjengelige flyavganger fra Stavanger til Bergen. Avgangene var satt opp på ugunstige tidspunkt og ville medføre overnatting. Da går mye tid bort. I tillegg var billettene veldig kostbare. Det var faktisk billigere å fly selv, sier Terje.

Så da var det bare å leie seg et fly og sette kursen mot Bergen?

Nei, det er nok ikke så enkelt. Først og fremst spiller været en stor rolle når man skal fly. Jeg sjekket værmeldingen og så at mandag var en mulig dag. Vi laget en avtale med kunden, da med forbehold om godt vær. I tillegg må det være ledige fly, og det hender også at flyene er under vedlikehold. Men denne gangen var det full klaff, og vi kom oss avgårde en halv time etter skjema. Det var flotte flyforhold og vi var i Bergen på litt over én time. 

Alt i alt en bra dag?

Helt klart en veldig bra dag! Jeg fikk meg en flytur, fikk treffe kunden og vi fikk jobbet med Severa. Som forøvrig er et fantastisk produkt!, avslutter Terje entusiastisk. Har du lyst til å ta en prat med Terje om prosjektstyring, fly eller andre ting, kan du sende ham en mail: terje.kroglund@abacus-it.no

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.