Treningsrapport

Treningsrapport fra Kristine Stavås Skistad

Vi har fått en treningsrapport fra Kristine og hun ligger ikke på latsiden i sommer. Hun kan melde om harde treningsøkter og god motivasjon inn i den nye treningssesongen.

Treningsrapport!

Etter en velfortjent pause fra trening i april, var jeg endelig klar for en ny treningssesong. Nå er jeg godt i gang og har nettopp avsluttet en god mai og juni. Jeg trener i klubben min hjemme på Konnerud sammen med 20 andre utøvere. Vi følger et felles treningsprogram på dagtid, og det har vært en utrolig fin gjeng å trene med. Fellesskapet og samarbeidet har overgått alle forventninger under fellesøkter og opplegg så langt.

De første ukene i mai brukte jeg på å komme ordentlig i gang. Som vanlig var det litt stølhet og noe tyngre de første ukene etter en pause, men etter hele mai var jeg i godt driv igjen. Vi gjennomførte mange gode felles hurtighetsøkter og intervaller med teamet på Konnerud. Mai ble virkelig en sterk måned for meg.

Med god motivasjon fortsatte jeg inn i juni. Måneden startet med en solid kapasitetsuke der jeg hadde flere gode intervalløkter og avsluttet uken med en testkonkurranse i rulleskiløypa på Konnerud. Det ble en flott start på måneden, der jeg virkelig kunne merke fremgangen min i kapasitet og prestasjon.

Videre i juni har jeg hatt to uker med normale treningsopplegg som planlagt, samt en uke med ekstra høy treningsmengde der jeg har utfordret mine egne grenser og opplevd betydelig fremgang. Både mai og juni har vært intense måneder med trening, og alt har gått etter planen. Jeg føler meg sterkere for hver uke som går. Lage og jeg har funnet en vei som fungerer godt for oss, og vi kan begge bekrefte at denne veien fortsetter å gi gode resultater. Motivasjonen er det ingenting å si på!

God sommer – Kristine 🙂

Les mer om Abacus her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.