avdelingsleder

Velkommen til vår nye Avdelingsleder i Rogaland, Jostein!

Det gleder oss stort at vi har fått Jostein Gjerde med på laget! Jostein er ny Avdelingsleder på vårt kontor i Rogaland. En region som vi ønsker å utvikle oss i, både internt og markedsmessig. Han kjenner IT-bransjen fra tidligere, og er klar for å løfte Rogalands-bedrifter ut i skyen.

Jostein er en 52 år gammel mann fra Stavanger. Han er gift med Marit, og har 2 egne barn, og en fosterdatter, som alle er i ferd med å avslutte sine studier. Vi ba ham fortelle litt om bakgrunnen sin, og hva han har drevet med før han begynte som avdelingsleder hos oss:

Bred erfaring fra ulike bransjer

«Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker, og er utdannet lærer i økonomi, IT- og ledelsesfag. Jeg startet yrkeskarrièren i videregående skole i Stavanger, hvor jeg var i 5 år. Deretter startet jeg i IT-bransjen på slutten av 90-tallet, først som konsulent, deretter ble det mer salg og ledelse. Det var en spennende tid der overgangen fra DOS til Windowsbaserte systemer endret mye rundt bruk og muligheter. Visma var dengang, som nå, en av våre hovedleverandører. Og det er gøy å se at mange av de samme personene som jobbet mot oss forhandlere, fremdeles er aktive i Visma. På tross av den ekstreme utviklingen Visma har hatt de siste 20 årene», forteller Jostein, og fortsetter:

«Jeg er en nysgjerrig person som liker å teste nye muligheter og bransjer. Jeg fikk god erfaring fra bedriftsmarkedet i DnB NOR. Der fikk jeg oppleve noen spennende år fra 2005 til 2010, med en ekstrem opptur og etterfølgende finanskrise. Det er en god lærdom at alt går ikke til himmels. Men IT-bransjen fristet igjen, og de neste 7-8 årene fikk jeg være med å lede og videreutvikle en større Vismaforhandler. De siste 2 årene har jeg jobbet som næringsmegler innen eiendom i Rogaland. Det har igjen vært lærerikt, og gitt meg et nytt og utvidet kontaktnett.»

Gleder seg over å være tilbake i IT-bransjen

Men nå er du tilbake i IT-bransjen, hva tenker du denne gang? «Når jeg nå går tilbake til IT-bransjen er det veldig kjekt å oppleve den fine gjengen i Abacus IT. Og ikke minst, den kompetansen som folka innehar. Mitt ønske og mål er at også jeg forstår at det er i denne bransjen jeg skal være! Det som er ekstra spennende denne gang er at vi nå skal hjelpe bedrifter fra etablerte windowsbaserte systemee til rene skyløsninger!»

Gleder seg til kontakten med våre kunder

Vi ønsker å vite litt mer om Jostein sine oppgaver hos Abacus: «I Abacus har jeg ansvaret for at vi tar større markedsandeler for våre tjenester i Rogaland. Med Abacus sitt komplette tilbud på skyløsninger, og fokus på å hjelpe bedrifter med en «Trygg reise i skyen», gleder jeg meg til å møte mange av våre eksisterende kunder. Og ikke minst til å presentere Abacus for mange flere bedrifter. Vi har flinke og erfarne folk her allerede, men leter aktivt etter flere dyktige folk som vil jobbe med kundene våre. Både lokalt, men også i resten av landet.» 

Hva gleder du deg mest til i jobben? «Det kjekkeste av alt er å være ute hos eksisterende og potensielt nye kunder! Det er i kundemøter relasjoner skapes, og det er da lettere å avdekke om muligheter for ytterligere samarbeid kan skapes», sier Jostein.

Viktig med trivsel både på jobb og hjemme

Til slutt vil vi gjerne vite hvem Jostein er, når han ikke er på jobb? «Trivsel på jobb er viktig, men for meg er det like viktig å ha det kjekt på fritiden. Som mange andre forsøker jeg å bruke mitt medlemskap på Sats jevnlig for ikke å visne hen. Ellers er vår årlige alpetur med gode venner min «viktigste» medisin i vinterhalvåret. Får vi også benyttet svigerfar sin hytte på Hovden mye på vinteren, blir det enda bedre! Vår og sommer vil jeg bruke mest mulig tid på hytta i Søgne. Her er det alltid noen prosjekter. Kajakk og båt er flittig i bruk blant Søgne sine 1229 øyer, holmer og skjær. De par siste årene har jeg omsider også fått meg MC, og angrer på at den ikke ble kjøpt tidligere!» avslutter Jostein. Har du lyst til å ta en kaffe og en prat med Jostein? I så fall kan du sende ham en mail: jostein@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.