business nxt

Ventetiden er over – Visma lanserer Business NXT!

Ventetiden er over – Visma lanserer Business NXT! Løsningen utspringer fra moderskipet Visma Business, et populært og fleksibelt ERP-system som har vært i bruk i over 20 år. Det betyr at økonomiløsningen går over til å bli 100% webbasert, med alle fordelene det gir!

Visma har gjort en imponerende jobb med å smelte sammen det beste ut av to verdener og skape et produkt som vil forandre din hverdag – til det bedre! Med stor grad av automasjon håndterer Business NXT regnskap, salg, innkjøp, lagerstyring og andre viktige forretningsprosesser på en mer effektiv måte enn i dag! Les mer om alle fordelene lenger ned.

Enkel overgang

Overgangen til Business NXT er designet for å være enkel og smidig, selv for bedrifter som allerede bruker Visma Business. Hele datasettet ditt flyttes over til den nye plattformen, slik at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for grunndata.

Abacus er en av de utvalgte partnerne som kan tilby dette nye produktet. Vi begynte å flytte våre første pilotkunder over for om lag et år siden, og den offisielle lanseringen er 4. mai 2023! Meld deg gjerne på Visma sitt webinar som går live kl. 09:00 og 14:00, eller delta på vårt seminar enten i Son, Drammen, Bergen, Ålesund eller Sandnes!

Fordelene

Fordelene med Business NXT er at den inkluderer større grad av fleksibilitet og økt tilgjengelighet, med tilgang til bedriftsdata hvor som helst og når som helst, automatisk oppdatering av programvaren og enkel integrasjon med andre systemer via GraphQL API. Visma Dokument Center er også byttet ut med en egen innebygd modul! Videre utvikles stadig nye funksjoner, som inkluderer bruk av maskinlæring og kunstig intelligens.

Hvis dette høres interessant ut, kan du kontakte oss for å få hjelp til en trygg overgang til skyen! Du kan også lese mer om produktet her.

Kontakt gjerne vår løsningsrådgiver Ole Magne Bøtun Nakken: ole@abacus-it.no, +47 971 46 044

 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.