årets partner visma.net payroll

Årets Partner Visma.net Payroll 2020 er Abacus!

Visma arrangerer årlig Partner Kick-Off, blant annet med premiering av partnere som har utmerket seg. Vi er overlykkelig over at vi atter en gang er kåret til Årets Partner Visma.net Payroll! Kåringen er basert på vekst innen skybasert lønn, nye kunder, og vår satsning på området. For oss er Lønn og HR er et stort og viktig fokusområde, og vi har jobbet hardt for å bli den foretrukne skyleverandøren. Og, ikke minst, å ha de mest fornøyde kundene. Vi er derfor begeistret over at vi fremdeles ligger i tet hos Visma!

Prisen ble delt ut av Julie Grønlund fra Visma, med følgende begrunnelse: 

Årets Partner Visma.net Payroll har gjennom en dedikert satsing i hele 2020 bidratt til å sette vår skyplattform på kartet. De har utviklet en solid leveransemodell for å flytte kunder effektivt opp i skyen. Årets Partner HRM har også tatt en imponerende rolle i Visma sitt partner apparat ved å dele detaljene i sin suksess med andre partnere. De har også et imponerende fokus på å ivareta kundene samtidig som de har levert flest nye kunder på Visma.net Payroll i 2020.    
Årets Partner Visma.net Payroll er Abacus IT AS.  

Hvem passer Visma.net Payroll for? 

Visma.net Payroll er et moderne lønnssystem. Det passer for deg som ønsker å automatisere tunge, manuelle prosesser. Løsningen er skybasert, noe som gjør det like enkelt å kjøre lønn fra hjemmekontoret eller hytten. Det krever ingen oppgraderinger, løsningen er til enhver tid oppdatert og i henhold til gjeldene regler. I 2020 flyttet vi mange av våre lønnskunder fra jord til sky. For mange blir det en stor endring, til det bedre. I tillegg opplever ansatte i bedriften en stor forbedring ved å kunne ta i bruk apper for føring av reise og utlegg, timer, fravær med mer. Kunder som benytter Visma.net Payroll har en større tilfredshet enn kunder på landbaserte systemer. 

Bli med på webinar om Visma.net Payroll

Er du nysgjerrig på skybasert lønn? Den 9.mars holder vår lønnsrådgiver, Line Thorsen et webinar sammen med Kristofer Tøen Nielsen fra Visma. Her vil du få høre mer om Visma.net Payroll, og hvem løsningen passer for. Meld deg på her

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.