Teknisk Rådgiver Drammen

Vi har fått en ny Teknisk Rådgiver i Drammen!

Vi ønsker Christer Haagensen riktig velkommen til oss! Christer skal jobbe som Teknisk Rådgiver i Drammen. Han skal bistå våre kunder med drift og viderutvikling av deres IT-løsninger. Vi er veldig glade for at han valgte å bli én av oss!

Christer bor i Slemmestad utenfor Drammen med kone og tre barn på 10, 8 og 6 år. Han er en aktiv kar, som liker å trene styrke, løpe og spille fotball. Han er primært en nettverksmann med stor kompetanse på ulike Cisco-produkter, Meraki nettverk, men også Microsoft server og Azure. Vi tok en prat med Christer, og ba ham fortelle hva han har jobbet med tidligere:

Lang erfaring med IT-teknisk drift og nettverk

«Etter to års IT- og nettverksutdannelse i Oslo, begynte jeg som IT system engineer for Det Norske Veritas AS i 2008. Her startet jeg med å supporterte våre interne brukere på interne applikasjoner. Etter kort tid begynte jeg i en ny stilling og spesialiserte meg på nettverk og datasenterteknologi i samme selskap.

For rundt 4 år siden bestemte jeg og min familie oss for å prøve ut noe nytt og flyttet til Sverige. Her jobbet jeg for BizView Systems, et norsk-svensk programvareselskap. De utvikler en web-basert ERP-løsning for prognosearbeid, budsjettering, rapportering og analyse. Jeg jobbet på utviklingskontoret i Skellefteå og hadde hovedansvaret for den tekniske driften av interne IT-løsninger. I tillegg hadde jeg ansvaret for installasjon og oppsett av programvare hos kundene.

Vi flyttet tilbake til Norge og Slemmestad høsten 2018 og jeg startet da å jobbe for Visolit (tidligere TeleComputing). Der var jeg ansatt som Senior Nettverkskonsulent, hvor arbeidsoppgavene bestod av drift og implementering av ulike nettverkstjenester, både internt og for kundene våre. Kundedatabasen til Visolit er en av Norges største, så her var det mange ulike løsninger tilpasset kundenes behov», forteller Christer.

Ser frem til en mer variert hverdag

Hva gjorde at du ville starte hos Abacus? «Jeg gleder meg til å komme tettere på kunder og jobbe mer «ute i felten». Det blir en mer variert hverdag hvor det er høyt kundefokus og tettere relasjoner. Jeg har også et stort ønske om å bygge bredere kompetanse rundt andre produkter og teknologier. Jeg ser også veldig frem til å jobbe mer med skyløsninger», sier Christer.

Glad i fotball

Og hva liker du å gjøre på når du ikke er opptatt med IT og jobb? «På fritiden er jeg relativt aktiv da jeg spiller fotball, og løper en del. Jeg er veldig glad i fotball, hockey, og sport generelt. Favorittlaget er Tottenham Hotspurs. Det blir derfor mange reiser til London for å Tottenham-kamper. Jeg er også med i et tippelag, og vi drar på årlige turer sammen. Jeg synes det er viktig med venner og å være sosial utenom jobb. Jeg trener også på Actic treningsenter. Det er viktig med styrketrening i rygg og overkropp når man sitter så mye som vi gjør i vår bransje. Andre hobbyer er å høre på musikk og spille gitar. Favorittbandet mitt er Pearl Jam. Jeg er også glad i øl, og reiser en del på ulike øl-festivaler.

Ferier går ofte til Skellefteå i Nord-Sverige, hvor kona Maria er fra. Her har familien en hytte på en øy. Der koser vi oss med vannscooter på sommeren, og snøscooter på vinteren. Det beste er å sitte i badstuen på kvelden med en kald øl, nyte stillheten, og se på solnedgangen. Om sommeren går sola aldri helt ned. På vinterstid går det mye i hockey. Da forsøker jeg å få med meg alle kampene til byens store stolthet, hockeylaget Skellefteå AIK», avslutter Christer. Har du lyst til å ta en kaffe og en prat med Christer? I så fall kan du sende ham en mail: christer.haagensen@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.