Håkon Jørgensen

Vi har fått ny Visma.net Trainee

Håkon Jørgensen er siste skudd på Abacus-stammen. Han starter som Visma.net trainee på hovedkontoret i Son, før han flytter vestover til Bergenskontoret.

Så gøy med en ny kollega, velkommen til oss! Aller først, hvem er Håkon egentlig?

Jeg er en fyr på 22 år som kommer fra Våler, utenfor Moss. Her skal jeg også bo frem til nyttår mens jeg jobber som Visma.net trainee på kontoret i Son. Parallelt skal jeg fullfører sertifiseringen på Visma.net. Når sertifiseringen er fullført, flytter jeg til Bergen og jobber på avdelingskontoret der. Der vil jeg jobbe som rådgiver på Visma.net. Jeg gleder meg til å hjelpe våre kunder å digitalisere og automatisere driften for å gi dem en enklere arbeidshverdag.

Jeg er også veldig sportsinteressert, og det er først og fremst fotball som er den store favoritten. Moss Fotballklubb og Manchester United ligger mitt hjerte nærmest. Jeg vier mye av tiden min til sport, både å se på, men også utøve ulike idretter.

Apropos engelsk fotball, du har nylig kommet hjem fra noen år i England?

Jeg har akkurat fullført min bachelorgrad i Internasjonal Business og Finans ved Leeds University Business School. Det var tre flotte år i nord-England, hvor jeg lærte mye og ble kjent med mange nye mennesker. Det gjorde heller ikke noe at Manchester og Old Trafford kun var en times togtur unna:-)

I tillegg til utdannelsen har jeg også jobbet i sommerferier og helger, blant annet en sommerjobb i Abacus IT. I disse jobbene har jeg fått arbeidet med løsningene vi leverer, så jeg har har fått god kjennskap til dem.

Hva ser du mest frem til i jobben hos Abacus?

Ettersom det er den første faste jobben jeg har, gleder jeg meg til å skaffe mer lærdom og utvikle min egen bedriftsforståelse. Jeg har allerede rukket å bli godt kjent med mine dyktige kolleger, og jeg ser frem til å samarbeide med dem for å gi våre kunder en trygg reise ut i skyen.

Og vi ser frem til et godt samarbeid med Håkon! Dersom du ønsker kontakt med vår nye kollega, kan du sende ham en mail: haakon@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.