abacus serit

Vi kjøper Serit Tromsø og Harstad sin Vismaportefølje

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av systemer fra Visma, gjennom oppkjøp av Serit Harstad og Tromsø sin Vismaportefølje.

Satser i Nord

Avdelingsleder i Abacus IT avd. Nord, Håkon Ødven, er naturligvis veldig fornøyd med oppkjøpet.

– Kundene i porteføljen står ovenfor et bytte fra jordbasert/serverinstallert programvare til skyløsninger, og jeg mener at vi er best i klassen på skyreisen som kundene vil måtte foreta seg i løpet av de neste årene.

Trygghet for Serit sine Vismakunder

For Vismakundene til Serit i Tromsø og Harstad vil dette gi trygghet i form av en stor aktør som Abacus IT som samarbeidspartner. Serit og Abacus vil fortsette samarbeidet tett på felles kunder. Kundene kommer til å nyte godt av det store kompetansemiljøet Abacus tilbyr.

Abacus IT leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft og Unimicro, og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Likevel er det menneskene som er vår aller viktigste ressurs.

Om Abacus IT

Abacus IT er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn, CRM og prosjektstyring, med fokus på skybaserte løsninger. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger. Løsninger som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt. Konsernet vil nå ha 105 ansatte. Hovedkontoret ligger i Son, og har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Verdal, Drammen, Ålesund, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Kontaktinformasjon

Kunder av Serit vil allerede nå få tilgang til Abacus sitt kundesenter ved å henvende seg til support@abacus-it.no eller tlf 4000 1850.

Håkon Ødven: mob 466 44 333. E-post: hakon.odven@abacus-it.no

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.