nord-norge

Vi satser i Nord-Norge!

Vi styrker vår markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger i Nord-Norge ved å etablere en avdeling i Tromsø. Totalt har vi nå rundt 90 ansatte fordelt på 9 lokasjoner. Forventet omsetning i 2021 er på 140 MNOK kroner.

Stigende optimisme i Nord-Norge

— Optimismen hos bedriftene i Nord-Norge er økende. Etter en periode med solid tilstramming ser vi at det åpnes for å ta inn etterslepet i fornyelsen av teknologi som benyttes. Nord-Norge fortjener å ha lokal kunnskap og leveransekraft innenfor smart teknologi for å forenkle forretningsdriften. Enten du har et lite selskap eller et stort, forteller avdelingsleder i Tromsø, Håkon Ødven.

—  En trussel for den langsiktige innovasjonskraften er at mange av forretningsløsningene er både utdaterte og rigide. Vi har tenkt å bidra til en langt mer effektiv flyt hos kundene våre i årene som kommer, smiler Ødven.

Viktig med lokal tilstedeværelse

— Abacus er en landsdekkende bedrift, som er opptatt av lokal tilstedeværelse. Vi har stor tro på potensialet i regionen og er veldig glade for å få muligheten til å satse i området. Vi ønsker å bidra til vekst gjennom å tilby produkter og tjenester som øker effektiviteten og lønnsomheten i bedrifter, sier Sven R. Nilsen, Daglig Leder i Abacus IT.

Han legger ikke skjul på at vi nå bedrer vår posisjon som en totalleverandør innen IT, økonomi, logistikk, prosjektstyring og HR.

— Vi leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro og hjelper bedrifter over hele landet med digitalisering. Men det er menneskene som er vår aller viktigste ressurs. Lokal nærhet gir bedre relasjoner og økt kjennskap til næringslivet, avslutter Nilsen.

Dersom du ønsker å vite mer om våre tjenester, vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss for en kaffekopp, digital eller på ett av våre kontorer.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.