traineer trainee

Vil du kickstarte karrieren som trainee hos oss?

Abacus IT ble nylig kåret til Årets partner 2021 av Visma Software! Begrunnelsen var vår dedikerte satsning på cloud løsninger, gode kundeopplevelser, og at vi har levert til gull innen alle satsningsområdene til Visma.

Vi er også én av Visma sine største forhandlere i Norge. Løsningene leveres og iverksettes av vårt dyktig rådgiverapparat. Rådgiverne har variert erfaring innen blant annet økonomi, logistikk, og HRM. Fagkunnskap kombinert med et brennende ønske om å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering, gir våre kunder smarte og gode løsninger. Hver dag!

Abacus IT har hovedkontor i Son. I tillegg har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Verdal, Ålesund, Tromsø, Drammen, og Sandnes. Vi er rundt 100 ansatte og hadde en omsetning i 2021 på 140 millioner. Vi leverer løsninger innen økonomi, logistikk, HRM, prosjektledelse, IT/Drift og CRM. Våre systemer er fra kjente aktører som Visma Software, Microsoft, Unimicro og HP.

Traineeprogram hos Visma Software og Abacus

Vi opplever kraftig vekst og søker nyutdannede med bachelor- /masterstudenter til vårt traineeprogram som Visma.net ERP rådgiver. Vi ser for oss å ha 3 traineer til høsten, henholdsvis i Bergen, Son og Trondheim. Dere vil jobbe tett sammen i opplæringsperioden. Du vil også ha oppdrag sammen med våre erfarne rådgivere ved ulike avdelinger.

Hos oss vil du følge Visma Software sitt trainee-program kombinert med vårt interne opplæringsprogram. Total varighet på programmet et 8 måneder. Du vil følges tett opp hele veien, både av rådgivere og tidligere traineer.

Målsetningen vår er å levere løsninger og tjenester med lokale ressurser som kjenner det lokale næringslivet. Du blir en del av vårt rådgiverteam som er geografisk spredt. Du må derfor være selvgående, og kunne ta ansvar for kunder på tvers av lokasjon. Du må kunne trekke på relevant kompetanse i organisasjonen når det er behov for det.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre Abacus IT sitt traineeprogram
 • Gjennomføre sertifisering av Visma.net ERP-systemer
 • Sette deg inn i «the Abacus Way» arbeidsprosesser og rutiner
 • Delta i implementeringsprosjekter hos nye kunder
 • Løpende supportoppdrag hos våre kunder

En perfekt start på karrieren!

Trainee hos Abacus er en glimrende måte å komme i gang med karrieren. Her vil du treffe andre traineer gjennom Visma sitt opplæringsprogram på Skøyen. Du vil bli godt kjent med Visma sine cloudløsninger og få løse spennende oppgaver i opplæringsperioden.

Hos oss vil du få delta på samlinger på tvers av lokasjoner sammen med flere andre traineer. Våre tidligere traineer vil være dine støttespillere, og vil kunne bistå deg både med oppgaveløsning. Du får tidlig delta i spennende kundecaser med implementering av Visma.net. Stillingen er ledig fra høsten 2022, med mulighet for fast ansettelse som ERP-rådgiver etter endt opplæringsperiode. Stillingen er lønnet i henhold til vårt trainee- og kompetanseprogram.

Dersom du ønsker å vite mer om stillingen, kan du lese om Hanne og Sofie i vår blogg. Eller se film om våre nåværende traineer.

Vår drømmekandidat:

 • har bachelor innen økonomi, administrasjon og/eller regnskapsfag
 • har et ønske om å lære mer om fremtidens digitalisering og automatiserte prosesser
 • er opptatt av gode løsninger og gode kundeopplevelser
 • har solide samarbeidsevner og en god relasjonsbygger
 • er nøyaktig, tålmodig og strukturert
 • er profesjonell i eget arbeid og i sluttleveranse
 • er engasjert og positiv, med en smittende motivasjon til å nå egne og felles mål.

Det er essensielt at du lærer og evner å sette deg inn i våre kunders forretningsprosesser, slik at du kan komme med forslag til hvordan våre kunder kan effektivisere driften med våre løsninger.

Send oss en søknad og CV snarest via finn. Skriv også hvilken av våre avdelinger du foretrekker å jobbe ved. Du kan også ta kontakt med Avdelingsleder Bergen, Linnbjørg Laastad på telefon 47 23 15 55 om du ønsker å vite mer.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.