årets visma partner

Visma Allstars 2022

Hvert år arrangerer Visma Software en årlig prisutdeling som heter Visma Allstars. Prisene går blant annet til de partnerne der ute som har hatt størst vekst i kundeporteføljen!

Abacus IT stakk av med følgende priser for 2022:

  • Årets Partner Visma .net ERP
  • Årets Partner Visma .net Severa

Å vinne slike priser gjør oss umåtelig stolte – ikke bare av våre ansatte, men også av kundene våre! Uten dette tospann-forholdet hadde ikke vi vært der vi er i dag, og disse prisene er et symbol på nettopp det! Vårt mantra har i en årrekke vært Trygge reiser til skyen. For oss har det vært viktig å være en strategisk og trygg partner, som flytter kundene ut i skyen i deres tempo.

Det er fantastisk at våre kunder viser oss denne tilliten, og vi ønsker å takke hver og én som har latt oss være co-pilot på reisen. Vi takker også våre dyktige konsulenter og ansatte som hver dag, time etter time er med på å holde maskineriet i gang.

Visma-juryens begrunnelse

Begrunnelsen gikk blant annet i følgende: «Med tydelig ERP salgsmål, riktig kompetanse hos selgerne, samt en unik sammensetning av unge talenter og erfarne rådgivere, er Abacus den partneren med størst vekst på Visma .net ERP i 2022!» – Julie Grønlund, Director of Customer Success og Øyvind Larsen, Managing Director at Visma Software AS.

Vi takker Visma Software for tillitten og samarbeidet, og vi regner med at vi sammen får et godt og innholdsrikt år i 2023 også!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.