Abacus IT

Vi skaper merverdi   

Vi er en totalleverandør innen IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger - som sikrer en effektiv og problemfri hverdag! 

Derfor velger du Abacus som din skyleverandør

Vi ønsker å bygge ett av landets beste fagmiljøer innen administrative systemer, og vokser stadig. Per i dag er vi rundt 120 ansatte fordelt på kontorer i Son, Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø, Drammen, Ålesund, Verdal, Sandnes og Kristiansand. På denne måten sikrer vi våre kunder kjapp og personlig oppfølging, god service, og konsulenter med lokalkunnskap.

Kombinasjonen av bred kompetanse og lokal nærhet har ført til at vi flere ganger har blitt kåret til leverandøren med høyest kundetilfredshet hos Visma Software.

Vi i Abacus ønsker oss både store og små kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å håndtere de største, men våre mindre kunder opplever samme engasjement og service.

De beste løsningene fra kjente leverandører

Selv om vår aller beste ressurs er menneskene som jobber i Abacus, er det også viktig for våre kunder å ha tillit til programvaren. Vi leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro. Kombinert med god rådgivning sikrer vi deg en effektiv og problemfri hverdag!

Som en totalleverandør, setter våre totalkunder pris på å kun forholde seg til ett kontaktpunkt for sine IT-løsninger. Det sikrer trygghet og effektivitet!

Våre utmerkelser de siste tre årene

Årets Partner Business NXT 2023

Årets Partner Visma.net ERP 2022
Årets Partner Visma.net Project Management 2022
Vestby Næringsforum - Årets Bedrift 2022

Årets Visma Partner 2021
Årets Partner Visma.net Payroll 2021
Årets Partner Visma.net Project Management 2021
SuperOffice Norge - Årets Komet 2021

Årets Partner Visma.net Payroll 2020
Business NXT

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.