Årets Vismapartner 2021

Trygge reiser ut i skyen

Er du klar for en skyreise? Da er du på rett sted! Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt.

Vi er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. For våre totalkunder er det effektivt, behagelig og enkelt å ha ett kontaktpunkt for sine IT-løsninger.

Er du klar for å finne din bedrifts potensiale for en smart hverdag? For potensiale vet vi finnes. Og vi kommer til å finne det!  

Derfor velger du oss som din skyleverandør

Vi ønsker å bygge ett av landets beste fagmiljøer innen administrative systemer, og vokser stadig. Per i dag er vi over 80 ansatte fordelt på kontorer i Son, Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Drammen, Ålesund, Verdal, Sandnes og Kristiansand. På denne måten sikrer vi våre kunder kjapp og personlig oppfølging, god service, og konsulenter med lokal-kunnskap.

Kombinasjonen av bred kompetanse og lokal nærhet har ført til at vi flere ganger har blitt kåret til leverandøren med høyest kundetilfredshet hos Visma Software.

Vi ønsker oss både store og små kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å håndtere de største, men våre mindre kunder opplever samme engasjement og service.

De beste løsningene fra kjente leverandører

Selv om vår aller beste ressurs er menneskene som jobber i Abacus, er det også viktig for våre kunder å ha tillit til programvaren. Vi leverer markedets beste løsninger fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Uni Micro. Kombinert med god rådgivning sikrer vi deg en effektiv og problemfri hverdag!