Abacus IT avd. Bergen

Din lokale leverandør   

Velkommen til vårt avdelingskontor i Bergen! Vi er en del av en landsdekkende IT-leverandør – med lokale røtter. Vi leverer markedsledende løsninger innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, HR og IT/drift. 

Arve Asheim

Systemutvikler

Egil Kvinge

Seniorrådgiver ERP og CRM

Kevin Huynh Tran

Teamleder Service & Care

Anders Sjøli Bjaaland

Rådgiver ERP

Aleksander Landro Takle

Rådgiver IT

Victoria Wichstrøm Sælemyr

Salgsrådgiver

Håkon Jørgensen

Service Manager

Line Thorsen

Rådgiver HRM

Jørgen Brudvik

Seniorrådgiver ERP

Tore Langeland

Seniorrådgiver ERP

Carlos Vasquez

Seniorrådgiver ERP teknisk

for regnskapsbyrå

Linnbjørg Laastad

Avdelingsleder

regnskapsbyrå løsninger HRM

Marita Langhol

Salgsrådgiver/Partner

Snakk med oss først

Vi vet at endringer kan være tøft, og bytte av systemer er intet unntak. For oss på Vestlandet er det viktig å være en god støttespiller gjennom hele prosessen. Vi er her for å veilede og sørge for en trygg og god overgang til skyen. Målet er at du som kunde får en enklere hverdag og at systemene dine er godt integrerte.

Vi slipper deg ikke der! Vi kjenner viktigheten av et godt supportteam som er tilgjengelig etter at du er i gang i ny løsning. Hos oss treffer du smilende og gode rådgivere, som hjelper deg med alt du trenger.

Vi leverer IT - med hjertet

«Vi jobber knallhardt for å levere de beste løsningene. For å klare det trenger vi de beste folkene! Her i vakre Bergen har vi et team med som brenner for ny teknologi og smarte løsninger. Våre rådgivere byr på en enorm kompetanse, men er også kjent for å levere topp service. Vi er opptatt av å skape gode opplevelser, både for våre kunder, men også for hverandre.

Vi har levert tjenester til både små og store bedrifter i regionen i en årrekke og har bygget oss opp en solid kjennskap til markedet. Besøk oss gjerne i C. Sundtsgate om du vil vite mer!»

Linnbjørg Laastad – Avdelingsleder Bergen

Lyst på en kopp kaffe med oss?

Du finner oss i lyse og nyoppussede lokaler sentralt i Bergen. Vi ønsker deg velkommen inn om du ønsker en kopp kaffe og en prat!

Vår adresse er C. Sundts gate 51. Vi håper vi sees!

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.