Abacus IT avd. Kristiansand

Din lokale leverandør   

Velkommen til vårt avdelingskontor i Kristiansand! Vi er en del av en landsdekkende IT-leverandør – med lokale røtter. Vi leverer markedsledende løsninger innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, HR og IT/drift. 

Menneskene som jobber her

Øyvind Sørøy

Seniorrådgiver IT

Sølvi Loftesnes

Seniorrådgiver ERP

Smarte løsninger tilpasset dine behov

Å forstå våre kunders behov og levere riktig løsning er alltid i fokus hos duoen i Kristiansand. Med skybaserte løsninger får du mer automatikk, høyere effektivitet og økt lønnsomhet. Å tilrettelegge for at din bedrift har løsninger som forenkler hverdagen for alle brukere, krever at systemene er godt integrerte. Dette fikser vi.

Abacus er menneskene

«Selv om vi leverer produkter fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Unimicro, er den aller viktigste suksessfaktoren menneskene. Vi er en landsdekkende bedrift med rundt 130 dyktige mennesker, fordelt på 11 ulike lokasjoner. Vi er opptatt av lokal tilstedeværelse. Lokalkunnskap og -kjennskap er viktig for oss, og vi ønsker selvsagt å være med å bidra til en positiv utvikling i regionen.»

Jostein Gjerde– Avdelingsleder Kristiansand

Lyst på en kopp kaffe med oss?

Du finner oss i lyse og fine lokaler sentralt i Kristiansand. Vi ønsker deg velkommen inn om du ønsker en kopp kaffe og en prat!

Vår adresse er Tordenskjolds gate 9. Håper vi sees!

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.