Abacus IT avd. Rogaland

Din lokale leverandør

Velkommen til vårt avdelingskontor i Rogaland! Vi er en del av en landsdekkende IT-leverandør – med lokale røtter. Vi leverer markedsledende løsninger innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, HR og IT/drift. 

Menneskene som jobber her

Morten Øvrebø Bjørnevoll

Rådgiver IT

Filip Mjåland

IKT-lærling

traineer

Hanne Hermansen

Rådgiver ERP

Øystein Husby

Teknisk Rådgiver

Ludvig Sande

Ludvig Sande

Rådgiver IT

Tomas Aase

Administrasjonsmedarbeider

Glenn Eriksen

Teknisk Rådgiver

Christian Størksen

Salgsrådgiver

teknisk rådgiver

Sindre Årthun

Seniorrådgiver IT

avdelingsleder

Jostein Gjerde

Avdelingsleder

Helen Bråstein

Seniorrådgiver ERP/HRM

prosjektledelse terje

Terje Kroglund

Rådgiver ERP

Smarte løsninger tilpasset dine behov

Å forstå våre kunders behov og levere riktig løsning er alltid i fokus hos gjengen i Rogaland. Med skybaserte løsninger får du mer automatikk, høyere effektivitet og økt lønnsomhet. Å tilrettelegge for at din bedrift har løsninger som forenkler hverdagen for alle brukere, krever at systemene er godt integrerte. Dette fikser vi.

Abacus er menneskene

«Selv om vi leverer produkter fra kjente leverandører som Visma, Microsoft, HP og Uni Economy, er den aller viktigste suksessfaktoren menneskene. Vi er en landsdekkende bedrift med over 100 dyktige mennesker, fordelt på 11 ulike lokasjoner. Her i Sandnes har vi lang fartstid. Vi er opptatt av lokal tilstedeværelse. Lokalkunnskap- og kjennskap er viktig for oss, og vi ønsker selvsagt å være med å bidra til en positiv utvikling i regionen.»

Jostein Gjerde – Avdelingsleder Rogaland

Lyst på en kopp kaffe med oss?

Du finner oss i lyse og fine lokaler i Sandnes. Vi ønsker deg velkommen inn om du ønsker en kopp kaffe og en prat! Vår adresse er Stokkamyrveien 13 Vi håper vi ses!