Abacus IT avd. Trondheim

Din lokale leverandør   

Velkommen til vårt avdelingskontor i Trondheim - din totale IT- og ERP-leverandør! Vi er en del av en landsdekkende IT-leverandør – med lokale røtter. Vi leverer markedsledende løsninger innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, HR og IT/drift. 

Menneskene som jobber her

Ingrid Øwre

Rådgiver Contracting Works

Tove Merete Schei

Salgsrådgiver

Andreas Paulsen

Rådgiver ERP

Marte Falk-Larssen

Rådgiver ERP

Olav Hov

Seniorrådgiver ERP

Adrian Hjelvik Randgaard

Avdelingsleder

Jon Kristian Hammer

Seniorrådgiver IT

Ingebrigt Digre

Rådgiver IT

Smarte løsninger tilpasset dine behov

Vårt team av spesialister er dedikert til å levere gode kundereiser og skape merverdi for våre kunder. Vi tror på tett kundeoppfølging og lokal tilstedeværelse. Vi er dedikerte til å hjelpe bedrifter med å optimalisere og integrere deres bransjesystemer med ERP- og lønnssystemer. Som en totalleverandør innen IT og ERP kan vi tilby skreddersydde løsninger som dekker alle dine behov!

Abacus IT legger stor vekt på effektiv rapportering og analyser, slik at du alltid har oversikt og innsikt i din bedrifts ytelse, og fagansvarlig innen dette forretningsområdet sitter i Trondheim. Vi har også lokal spisskompetanse rettet mot bransjesystemer for håndverkere.

Abacus er menneskene

Vår nærhet til kundene gir oss muligheten til å forstå deres unike behov og gi skreddersydde løsninger som fungerer for dem. Som totalleverandør kan vi ta ansvar for hele IT- og ERP-løsningen din, fra rådgivning og implementering til drift og support. Vi er din pålitelige partner som tar seg av alt, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din. Vi ser frem til å bli din foretrukne totalleverandør av IT- og ERP-løsninger og bidra til din suksess. Sammen kan vi bygge en solid og fremtidsrettet IT-infrastruktur og forretningssystemer for din virksomhet!

Adrian Hjelvik Randgaard – Avdelingsleder Trondheim

Lyst på en kopp kaffe med oss?

Ta gjerne kontakt med oss eller besøk våre flotte lokaler i Sluppenveien 12E, 7038 Trondheim. Vi håper vi sees!

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.